základní část, 27. kolo
02.04.2022 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Teplice uspěly v Liberci, vítězství jim vystřelil Sejk

S velmi improvizovanou obranou nastoupil Liberec do domácího utkání s Teplicemi, větším problémem však nakonec byla ofenziva. Ta se ani jednou neprosadila, naopak za hosty během druhé půle rozhodl o vítězství Sejk.

V nepříliš atraktivní první půli se na úvodní zajímavé situace čekalo poměrně dlouho. Po čtvrtině utkání nepřesně pálil Žitný, Sejk si vzápětí sice poradil s Knoblochem, domácí ale zachránil Gebre Selassie. Po půlhodině se osmělil i Slovan, Frýdkovu ránu zblokoval Kučera, tu Rondićovu zase vytáhl mimo tři tyče Grigar. A jelikož do Kučery v závěru pálil i Tupta, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Ten mohl ve čtyřiapadesáté minutě změnit v další šanci Tupta, tutovku ale neproměnil a nechal se vychytat Grigarem. V následné o něco menší příležitosti pálil úplně mimo. A tak se z gólu jako první radovali skláři. Žákovu střelu ještě před gólmanem tečoval Václav Sejk, proti čemuž byl Knobloch bezmocný.

Domácí se hnali za vyrovnáním úspěch neslavila ani Tuptova rána z dálky, ani Faškův protiútok. Nepovedla se rovněž Alijagićova přízemní střela, Rabušic sice svou hlavičku do brány protlačil, ale situaci předcházel ofsajd. Teplice se tak díky tomuto vítězství vyšvihly na prozatímní dvanáctou pozici, Liberec klesl na místo deváté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele