základní část, 11. kolo
09.10.2022 16:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Zlín dohnal ztrátu a v Budějovicích remizoval

Vypadalo to, že by České Budějovice mohli zapsat druhé vítězství v řadě, avšak vedení nabyté Havlem a Haisem ztratil. Ještě před pauzou snižoval Silný, během druhé půle vyrovnal na konečných 2:2 Bartošák.

Úvod utkání příliš šancí nepřinesl, po dvaceti minutách ale museli všichni zpozornět. Kolářova rána z prostoru šestnáctky totiž skončila na břevně. Jako první se však po půlhodině dostali do vedení domácí. Po rohovém kopu se míč vrátil ke Slukovi, jehož centr našel hlavu Lukáše Havla a od ní putoval mimo dosah gólmana.

Jen o pár desítek sekund později nabralo vedení dvojnásobné velikosti. Hellebrand získal balón v soupeřově vápně, předal jej Čolicóvi a ten našel Daniela Haise. I on se do míče opřel hlavou, a i on dokázal rozvlnit síť. O další čtyři minuty později se povedlo Zlínu vrátit rozdíl na jednogólový, Janáček totiž vyrazil balón jen k dobíhajícímu a skórujícímu Janu Silnému. Vypadalo to, že Ševci ještě v nastavení první půle budou moci srovnat, nařízenou penaltu ale odvolal VAR.

Ve druhé půli byl nakonec k vidění jediný gól, jenž měl v sedmasedmdesáté minutě na svědomí Lukáš Bartošák. Ten si vzal míč od Reitera a zamířil tam, kam brankář nedosáhl. Obě mužstva tak zůstala na svých pozicích - České Budějovice jsou třinácté, Zlín patnáctý.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Alan

2:1

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele