základní část, 17. kolo
29.01.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav ani Brno skórovat nedokázali. Do jara tak vykročily remízou

Nerozhodným výsledkem vstoupily ve vzájemném zápase do jara Mladá Boleslav i Brno. Po nepříliš záživném a nakonec také bezgólovém utkání si tak oba upevnily své místo v klidném středu tabulky.

Jen pár desítek vteřin po restartu ligové soutěže přišel pro Zbrojovku první velký problém. Po nepříjemném dopadu zůstal na hřišti ležet Fousek, jenž musel být už v sedmé minutě vystřídán. Na startu druhé čtvrthodiny se pak poprvé musel ukázat jeden z gólmanů, konkrétně Šeda zneškodnil Řezníčkovu ránu.

Právě Řezníček se znovu ukázal v závěru poločasu, kdy jeho pokus po velkém závaru skončil na tyči. Poté se pozornost upírala na domácí. Nejprve se musel nechat vinou špatného došlápnutí vystřídat Dancák, vzápětí Ladrova tvrdá střela prověřila Berkovcovu připravenost.

Po hodině hry se povedl skvělý kousek Allimu, jenž centru zužitkoval ke skvělé střele směřující do šibenice. Ještě lépe si ovšem vedl Šeda, jenž balón vyškrábl mimo prostor tří tyčí. V závěru se brankovou konstrukci povedlo orazítkovat i Středočechům. To když si střídající Škoda naskočil na centr a hlavičkou pořádně vystrašil Berkovce.

Ani on, ani nikdo jiný nic nezměnil na remízovém výsledku. Mladá Boleslav se tak propadla na osmou pozici, Zbrojovka je dočasně desátá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Alan

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele