základní část, 1. kolo
31.07.2022 16:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Dynamo vyškolilo Pardubice v produktivitě a slaví zisk tří bodů

Pardubice si v zápase proti Českým Budějovicím vytvořily několik příležitostí, přesto vyšly gólově naprázdno. To Jihočeši využili z minima maximum, prosadili se rovnou dvakrát a v prvním kole získali všechny tři body.

Hned v samotném úvodu bylo ve vršovickém Ďolíčku velmi živo. Po rohovém kopu od Janoška měl nejprve obrovskou šanci Toml, reflexivně jej však zastavil budějovický gólman Šípoš. Záhy hlavičkoval do brankové konstrukce Černý. Dynamo se rovněž nenechalo zahanbit. Hellebrand se v osmé minutě dostal k míči za pokutovým územím Východočechů, jeho pokus po teči Tomla přeletěl přes bezmocného brankáře Markoviče a hosté šli rázem do vedení.

Snaha Východočechů neutichla. Šípoše ještě do přestávky pořádně protáhl Hlavatý, střelecký pokus si připsal také Janošek. Po změně stran zakončoval po prostrčení od Černého znovu Hlavatý, Šípoš ale dál úspěšně hájil prostor za svými zády. Slibnou pozici si vypracoval Helešic, avšak bránu Dynama o kousek netrefil.

Místo vyrovnání přišel druhý trest ze strany Budějovic. Na rohový kop Hory si naskočil Králik a kapitán Jihočechů pečetil vítězství svého celku. Hosté se totiž ve druhém poločasu zlepšili směrem dozadu a Pardubice již tolik nepouštěli do nebezpečných situací.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (7)

Přidat komentář
Championship

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
Alan

0:0

Reagovat
deporpepa

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
Pan.Antonin

0:0

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele