základní část, 5. kolo
27.08.2022 16:00 CET
0 : 3
(0:3)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice prodloužily den otevřených dveří. Od Boleslavi inkasovaly třikrát

Zdá se, že hráči Pardubic po sedmigólovém výprasku od Slavie na obraně moc nezapracovali. Východočeši obdrželi od Mladé Boleslavi rovnou tři góly během první půle, která tak v podstatě rozhodla o osudu vzájemného střetnutí.

Klidný průběh utkání si Středočeši zajistili dvěma akcemi jako přes kopírák. V páté minutě si rohový kop Matějovského našel Škoda a hlavičkou překonal gólmana Pardubic Markoviče. O pět minut později si Matějovský se Škodou spolupráci zopakovali. Znovu přišel centr z nohy prvního jmenovaného od rohového praporku a znovu jej vytáhlý útočník umístil hlavou k tyči.

Děravá defenziva Východočechů opět selhala ve 26. minutě, kdy Škoda hlavičkou prodloužil nákop na Marečka. Tentokrát však Pardubice zachránila tyč. Až po půlhodině hry předvedl prohrávající celek pohlednou kombinaci. Vacek centrem našel zcela volného Solila, jenže ten balón vůbec neusměrnil ideálně. Kurzem zakončení tak všechny přítomné provedl ve 35. minutě Kubista. Středopolař, jenž do Boleslavi přišel teprve v průběhu týdne, vystřelil zpoza šestnáctky po zemi přesně k tyči mimo Markovičův dosah - 0:3.

Nedlouho po změně stran se k hlavičce znovu dočkal pardubický Solil, který tentokrát mířil mezi tři tyče, slabé zakončení ovšem snadno lapil gólman hostů Polaček. Na 0:4 mohl v 77. minutě upravit střídající Žitný, jenž kličkou obalamutil bránícího Vlčka, ztroskotal však na výborně zasahujícím Markovičovi.

Autor: Ondřej Vaculík / fortunaliga.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

1:3

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele