základní část, 12. kolo
15.10.2022 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Budějovice loupily v Teplicích a odskočily barážovým pozicím

Velmi důležitý zápas v boji o záchranu zvládly České Budějovice. Ty svého tabulkového souseda z Teplic přehráli 0:2 a rázem se vyhouply do horní poloviny tabulky. Brankami se na tomto počinu podíleli Hellebrand a Čmelík.

Za Skláře přitom mohl hned třikrát v první půli udeřit Gning. Nejprve bránu přestřelil, poté sice skóroval, ale z ofsajdu, a na závěr hlavičkoval jen do Janáčka. Tentýž hráč se dostal do šance i na startu druhého poločasu, tentokráte těsně minul pravou tyč soupeřovy svatyně.

Zničehonic se tak do vedení dostalo Dynamo. Patrik Hellebrand si navedl balón na osu hřiště a přízemní střelou z dálky otevřel gólový účet utkání. Na opačném konci hřiště bleskově zakončoval kombinační akci Trubač, jenže pouze do gólmana. Ten si poradil později i s Knapíkovou hlavičkou.

Namísto vyrovnání přišel pojišťovací gól. Opět to byla střela zpoza vápna, tentokráte ji mimo dosah gólmana poslal Lukáš Čmelík. Vykřesat naději Teplicím mohl ještě Kodad, jeho skvělou střelu ovšem ještě lepším zákrokem vytěsnil Janáček.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alan

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:2

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
fcb+mufc

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele