základní část, 5. kolo
27.08.2022 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Teplice ani Zlín si gólový recept nepřipravily a rozešly se bezbrankovou remízou

Venku již Teplice zvítězily, na domácích Stínadlech ovšem na tříbodový zisk dál čekají. Severočeši na svém hřišti neporazili ani oblíbený Zlín, s nímž se rozešli smírně po bezbrankové remíze. Hosté z Moravy zůstávají bez výhry u dna tabulky.

Soupis šancí zahájila obě mužstva exekucemi přímých kopů. Ten teplický rozehrál v 15. minutě Trubač, brankáře hostů Rakovana ale jen procvičil. Bartošák se o čtyři minuty na druhé straně ani netrefil mezi tři tyče. Mnohem nebezpečněji vypadala akce domácích po půlhodině hry. Za zlínskou obranu si naběhl Žák, který přetlačil Koláře, zblízka ovšem Rakovana nepropálil.

Pasáž po změně stran už vypadala zajímavěji. V 57. minutě si na centr Urbance naskočil Gningue, bránu Moravanů ovšem netrefil. Hosté kontrovali kombinací mezi Bartošákem, Hrubým a Fillem, načež poslední jmenovaný o několik decimetrů minul. A prostor mezi třemi tyčemi nenalezl po hodině hry ani teplický Trubač, jehož vybídl Hyčka.

V 65. minutě už se musel činit brankář Severočechů Mucha, jehož po nákopu ze standardní situace od Bartošáka prověřil z voleje Fillo. Čtyři minuty nato se nenechal zahanbit ani Rakovan, jenž včasným vyběhnutím zkazil gólovou radost Urbancovi. Ve zbytku zápasů se na zajímavé příležitosti čekalo marně.

Autor: Ondřej Vaculík / fortunaliga.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

1:0

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele