základní část, 17. kolo
29.01.2023 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Pardubice navázaly na povedený závěr podzimu. Z Liberce vezou bod

Na slavností otevření nového domácího stadionu se Pardubice naladily solidně. Ze hřiště Liberce si odvezly po remíze 1:1 bod, jenž jim může výrazně pomoci v boji o záchranu. Za Slovan sice jako první skóroval debutant Olatunji, vyrovnal však vlastním gólem Plechatý.

První zajímavá příležitost nastala už v páté minutě, kdy se Fukalův centr dostal až k Višinskému. Ten to zkusil z otočky, avšak pálil jen do připravených obránců. Na opačném konci hřiště si centr našel Vlček, ani ten ale úspěch neslavil, neboť ho zastavilo břevno.

Do šaten nakonec přeci jen odcházeli jako spokojenější Severočeši. Ve svém prvním zápase v Česku si Victor Olatunji našel Červův centr a s přehledem jej poslal za Nitova záda. Po návratu z kabin ovšem vedení nevydrželo dlouho. Po Janoškově rohovém kopu totiž nešikovným odkopem překonal vlastního gólmana Dominik Plechatý.

Jinak se druhá půle nesla ve vyrovnaném a nepříliš zajímavém duchu, přičemž výsledkem toho bylo, že diváci na stadionu U Nisy už další branku neviděli. Slovan tak nadále okupuje devátou pozici v tabulce, Pardubice jsou pořád poslední, ale přinejmenším do večera už jen o bod za patnáctým Zlínem.

Liberec za týden míří do Českých Budějovic, Východočeši doma přivítají pražskou Slavii.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Alan

3:2

Reagovat
Axelrose

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

4:1

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
Naseroslosos23

1:1

Reagovat
dejvikker

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele