17. kolo
09.11.2005 17:30 CET
0 : 2
(0:2)

Banská Bystrica

MFK Ružomberok

Rozhodčí: Tomčík - Slyško, Rendko
Diváci: 2.620

Reportáž

Dukla Banská Bystrica - MFK Ružomberok 0:2

Ružomberok vyhral aj v Banskej Bystrici, keď bez problémov zdolal v zlej forme hrajúcu Duklu a pokračuje vo skvelých výkonoch. Už po niekoľkých minútach otvoril gólový účet zápasu Žofčák, keď skvele zatočil priamy kop presne k Zajacovej pravej žrdi. 10 minút potom sa presadili hostia po druhý krát, keď Žofčák presne nacentroval a Jendrišek hlavičkoval presne. Obzvlášť Žofčákovi vyšiel úvod zápasu keď po niečo viac ako štvrťhodine "vyrobil" Ružomberku víťazstvo. Domácim chýbali v útoku Semenník a Jakubko, ktorí patria medzi najlepších útočníkov v lige a bez nich sa Dukla nedokázala gólovo presadiť. Ojedinelá príležitosť domácich sa udiala v 38. minúte, ale Bažík strielal nad bránu.

V 48. minúte vystrelil Bažík opäť, teraz už presnejšie, ale ani táto strela do brány nešla pretože narazila do spojnice. To bolo na dlhý čas všetko a ďalej zaujala až situácia v 70. minúte, keď sa po druhej žltej karte nechal vylúčiť Kanda a o osude zápasu bolo definitívne rozhodnuté. Ružomberok mohol ešte aj zvýšiť na rozdiel triedy, ale ani Urban či Nezmar vo veľkých šanciach skóre neupravili.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele