17. kolo
08.11.2005 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

FC Nitra

MFK Dubnica

Rozhodčí: Vlk - Somoláni, Brendza
Diváci: 1.153

Reportáž

FC Nitra - MFK Dubnica 0:0

Remíza z dnešného duelu viac vyhovuje zachraňujúcim sa hosťom z Dubnice a z bezgólového výsledku mala teda väčšiu radosť ako prekvapivo dobre hrajúci nováčik - Nitra. Prvý polčas bol z obidvoch strán slabý, bez výrazných šancí na zmenu skóre. Po polhodine hry strielal Kiška, ale Senecký jeho pozemnú strelu vyrazil.

Druhý polčas už bol kvalitnejší, predovšetkým jeho úvod, keď mal príležitosť Rák a hlavne pekná strela Heseka na jednej či Tesáka s Filom na druhej strane ale neskóroval nikto z nich. Gól dal až Filo, ale ten neplatil pre ofsajd, takže sa hralo ďalej bez gólov. Do príležitosti sa skoro dostal Rák, ale rozhodca mu odpískal ofsajd. To bol posledný vzrušujúci moment v tomto slabom bezgólovom zápase o ktorý sa obe mužstvá zapríčinili zlou hrou.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele