26. kolo
08.04.2006 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

MFK Dubnica

FC Nitra

Rozhodčí: Šulgan - Balko, Ružbarský
Diváci: ?

Reportáž

MFK Dubnica - FC Nitra 2:1

Dubnici sa na jar nedarí a Nitra hrá naopak celkom dobre, takže tento zápas sľuboval vyrovnanú hru. To sa aj splnilo, aj keď výrazne viac sa snažili domáci, o čom svedčia aj strely Fila a Kišku v úvode. Filovi však vyšiel druhý pokus, pretože v 14. minúte pohodlne otvoril gólový účet, ale už o minútu odpovedal strelec Nitry - Róbert Rák ktorý po prihrávke Bališa rýchlo vyrovnal.

V druhom polčase zahodil pokutový kop Kiška, ale svoju chybu našťastie pre Dubničanov napravil v 55. minúte, pretože výborne našiel Fila a ten opäť strhol vedenie na stranu Považanov. Domáci sa potom trochu stiahli a začali brániť vydreté víťazstvo, ale potrestať ich mohol Bališ, alebo Rák ale štastena sa usmiala na Dubnicu. Poistiť výhru mohol Bruško, ale Seneckého už neprekonal a Dubnica sa aj vďaka tomuto víťazstvu vyhýba bojom o záchranu.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele