o titul, 11. kolo
16.05.2007 19:30 CET
1 : 2
(1:1)

Banská Bystrica

MFK Ružomberok

Rozhodčí: Olšiak - Ádám, Weiss
Diváci: 1.723

Reportáž

Dukla Banská Bystrica - MFK Ružomberok 1:2

V zápase medzi domácou Banskou Bystricou a Ružomberkom sa hral od úvodu zaujímavý futbal. Bystričania mali viac loptu na kopačkách, no nevedeli si vytvoriť šance na strelenie gólu. Naopak boli to Ružomberčania, ktorí ako prví udreli, keď Žofčákovu centrovanú loptu poslal do siete nikým nekrytý Dvorník. Bystrica vyvinula veľkú snahu vyrovnať, a podarilo sa jej to v 30. minúte, Pančík dobre našiel v pokutovom území voľného Rendlu a ten pohodlne prekonal Hajdúcha – 1:1. Ruža mohla do prestávky znova vyhrávať, keď sa po rohovom kope dostala lopta k Sivovi, lenže jeho delovku z piatich metrov výborne vyrazil Boroš v bráne domácich.

Po zmene strán začali opäť lepšie domáci, ale nevedeli nájsť recept na prekonanie Ružomberskej obrany. V 56. minúte Božok prihral na ľavú stranu Babničovi, ten odcentroval do šestnástky, kde si nešťastne vrazil loptu do vlastnej site Farkaš – 1:2. Domáci sa snažili po druhý krát v zápase vyrovnať, no ich snaha im gól nepriniesla, a preto si Ružomberok vezie z Bystrice všetky body

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele