2. kolo
21.07.2007 19:30 CET
0 : 3
(0:1)

AS Trenčín

Banská Bystrica

Rozhodčí: Chmura - Ádám, Jankovič
Diváci: 2.388

Reportáž

AS Trenčín - Dukla Banská Bystrica 0:3

Domáci Trenčín nastúpil do novej sezóny s holandským kapitálom, anglickým trénerom, optimistickými vyhláseniami a snahou hrať ofenzívne. Po dvoch kolách majú ale Trenčania na konte gólov inkasovaných desať a iba jeden vstrelený. V sobotu mladučký tím na skúsenejších vojakov z Dukly očividne nestačil, hoci si prvú šancu šancu stretnutia vytvoril v osenmnástej minúte domáci Hlohovský. Už o tri minúty ale vojaci vyhrávali. Ďurica nádherne trafil po rozohratí nepriameho kopu a jeho strela sa odrazila od žrde do brány. Do polčasu ešte chceli Bystričania strelami Ďuriša a Pečovského zvýšiť.

To sa im podarilo až na konci druhého polčasu, ktorý vyznel z oboch strán poslabšie. Zvlášť nemohúcnosť domácich vytvoriť si gólové šance a preniknúť cez dobre sústredenú obranu hostí bola tragická. Dve minúty pred koncom stretnutia po úniku Hučka zvýšil Palic a dobre hrajúci Hučko podčiarkol svoj výkon pekným prienikom s gólovou koncovkou v 90. minúte.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele