4. kolo
04.08.2007 19:30 CET
0 : 2
(0:2)

MFK Dubnica

FC Nitra

Rozhodčí: P. Šuniar - Mókoš, Likavský
Diváci: 2.200

Reportáž

MFK Dubnica - FC Nitra 0:2

Nitrania nastupovali na zápas v Dubnici ako mierni favoriti po výsledkoch v doterajších kolách slovenskej najvyššej súťaže. Predpoklady začali hostia napĺňať už od jedenástej minúty, kedy sa presadil po rohovom kope Gruber – 0:1. Nitra hrala pozorne najmä v defenzíve cez ktorú sa útoky Dubnice nevedeli dostať. V 30. minúte strieľal parádne Hesek, ale len do brvna brány Dubnice, no k odrazenej lopte sa dostal Farkaš, ktorý bol v pokutovom území faulovaný, a následmý pokutový kop premenil sebavedome Gruber. O desať minút neskôr strieľal opäť pekne Hesek, ale pochvalu si zaslúžil aj bravúrny zákrok Perniša.

Po zmene strán sa snažili domáci tlačiť viac do útoku. V 46. minúte chýbalo Seyému veľmi málo aby dočiahol na loptu a usmernil ju do brány, a v 52. minúte hlavičkoval Obert vedľa. Nitre zachytal fantasticky aj Senecký, ktorý zmaril Dubnici viacero príležitostí za zmienku stojí zákrok proti Seyému. Nitra výsledok napokon ubránila a vezie si z Dubnice cenné tri body.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele