26. kolo
19.04.2008 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

MFK Dubnica

FC Nitra

Rozhodčí: Samotný - Schmidt, Chládek
Diváci: 1.422

Reportáž

ZŤS Dubnica - FC Nitra 2:1

Dubnica sa na vlastnom štadióne stretla s mužstvom doposiaľ tretej Nitry, no tabuľkový rozdiel nebolo na ihrisku vôbec vidieť. Práve naopak, domáci zanechali vo vlastných divákov lepších dojem.

Prvá dvadsaťminútovka bola na štadióne v Dubnici nad Váhom iba malá rozcvička pred tým, čo malo nasledovať. Po bojovnom úvode si totiž vytvorili domáci stopercentnú šancu v 19.minúte. Brankár Nitry Hroššo s problémami vyrail strelu Kuzmu, sám strelec potom priťukol Seyemu, ktorý však do poloprázdnej brány nepochopiteľne nedal. Z nasledujúceho rohového kopu mal ďaľsiu príležitosť Seye, jeho hlavičku ale na bránkovej čiare zachytil jeden z obrancov hostí. Už o minútu bol v šanci Semeník, sám na pokraji šestnástky ale zle vystrelil a tak sa skóre nemenilo ani na druhej strane.

V nasledujúcich minútach si domáci vytvorili aktívnou hrou prevahu, ktorú však v gól premenil až Seye po rohovom kope Bruška. Do polčasu mohla Nitra vyrovnať vďaka štandardným situáciám Štajera a Kostolániho, ktoré však skvelými zákrokmi zneškodnil Hroššo.

Hneď po prestávke ale Dubnica zvýšila na rozdiel dvoch gólov a urobila tak výrazný krok k trojbodovému zisku. Zápotoka vybojoval stratenú loptu, odcentroval Seyemu a jeho hlavičku dorazil do brány Zápotoka. Neskôr mohol padnúť gól na oboch stranách, Tomáš Zápotoka a ani Babic ale gól nedali a tak znížil až Semeník po hodine hry. Zahadzovanie šancí pokračovalo aj naďalej. Tie mali predovšetkým hostia, ich snaha vyrovnať už ale platná nebola a tak Dubnica doma trochu prekvapivo poráža Nitru a zosadzuje ju tak z tretieho miesta.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele