24. kolo
24.03.2010 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

DAC Dunajská Streda - MFK Ružomberok 0:0

V stredu podvečer domáca Dunajská Streda privítala Ružomberok. Domáci aj napriek snahe len uhrali bezgólovú remízu, avšak DAC získal po tomto výsledku svoj prvý jarný bod.

Prvá šanca prišla v 21. minúte, keď po šikovnej kľučke a nahrávke domáceho N'Kenda sa do šance dostal Koejoe, ale v psolednej chvíli ho čisto zastavil Ján Maslo. Tesne po polhodine hry bolo pred bránou hostí rušno, keď po Seelausovom rohovom kope hlavičkoval domáci Vidakovič, ale tentokrát Peter Maslo odvracal na roh. Z následného protiútoku sa takmer dostal do šance Piščur, v poslednej chvíli musel hasiť Marcin. Oba tímy tak po polčasovom hvizde odchádzali do šatní za bezgólového stavu.

V druhom polčase to bol už menej aktívny futbal, mužstvá si nevypracovali už toľko šancí. Veľká šanca prišla až v 80. minúte, keď mohol rozhodnúť o stave stretnutia Koejoe, ale z otočky neprekonal Hrdličku. Nudný druhý polčas sa tak skončil bez gólov, podobne ako aj zápas a DAC si pripisuje svoj prvý jarný bod.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele