o udržení, 26. kolo
04.07.2020 18:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Nitra - FK Pohronie 0:2

Nečakané zakopnutie! Psychicky to Nitra doma s Pohroním nezvládla a nepomohol jej ani návrat trénera Galáda na lavičku. Doma podľahla Pohroniu 0:2 a to znamená, že pred posledným kolom je v tabuľke posledná.

Hocičo, len neprehrať. Také heslo domácim pred zápasom stačilo, ale v zápase sa vyvinuli veci inak. Hostia však hrali o všetko a potrebovali vyhrať, aby sa dostali pred súpera. Tomu sa tímy prispôsobili aj počas prvého polčasu a psychicky to bolo pre oboch náročné. Dlho sa preto na ihrisku nič zásadné nedialo a až v závere polčasu sa udiala dôležitá situácia. Vrábel si pýtal penaltu, ale po druhej žltej išiel len predčasne do sprchy. To Nitru maximálne zrazilo na kolená a zápas dostal nový spád. Prišla aj prvá strela v zápase, Župa ale nenamieril do čierneho.

Ešte stále to Nitra napriek oslabeniu mala vo svojich rukách, ale Pohronie už nemalo čo stratiť a zavelilo do útoku. Matičov center prenikol až na zadnú žrď, kde číhal Pavlík, ktorý aj s obviazanou hlavou, ale predsa, pohodlne otvoril skóre - 0:1. Po hodine hry pridal druhý zásah Fadera a presnou ranou umne upravil na 0:2. Hostia boli na koni, mali aj ďalšie šance, Nitra sa trápila. Päť minút pred koncom nedal šancu Župa, stav v prospech Pohronia tak ostal nezmenený. Existenčný zápas tak vyhralo a pred posledným duelom má pred Nitrou náskok jedného bodu.

Autor: Ľubomír Hudačko / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele