o titul, 9. kolo
14.05.2022 17:00 CET
0 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Slovan v obmenenej zostave nedal v Trnave Seredi ani najmenšiu šancu

ŠKF Orion Tip Sereď nedokázal vôbec vzdorovať majstrovskému Slovanu Bratislava a na Štadióne Antona Malatinského v Trnave podľahol už istému šampiónovi Fortunaligy vysoko 0:3 (0:1). Stalo sa tak v deviatom kole nadstavbovej časti aktuálnej sezóny v skupine o titul.

Slovan bol ako istý majster v úlohe favorita. V tomto ligovom kole však už nenastúpil v najsilnejšom zložení a tréner Vladimír Weiss starší zostavu prekopal. Na trnavskom trávniku bol hosťujúci celok od začiatku duelu nebezpečnejším tímom. Gólman Serede Chudý si v úvode poradil s dvoma šancami Greena, ako tiež so zakončením Da Silvu. Silva sa o gól pokúšal po prihrávke Barseghjana. Posledný menovaný otvoril skóre v 34. minúte, keď v šestnástke zužitkoval prihrávku Lovata - 0:1. Do kabín na polčasovú prestávku schádzali družstvá za jednogólového vedenia majstra.

Hostia si po zmene strán poistili víťazstvo ďalšími dvoma gólmi. V 65. minúte pridal svoj druhý zásah v zápase Barseghjan, ktorému nestihol zabrániť v skórovaní vkĺzačkou Šulek. V 78. minúte uzavrel skóre striedajúci Mráz; Chudého prekonal na dvakrát. ŠK Slovan Bratislava zdolal domáci ŠKF Orion Tip Sereď presvedčivo 3:0. Belasí doposiaľ nahrali 73 bodov. Druhý Ružomberok a tretí Spartak Trnava získali do týchto chvíľ zhodne 57 bodov, pričom druhý Ružomberok má ešte zápas k dobru. Ten odohrá v nedeľu na Žitnom ostrove proti domácej Dunajskej Strede. Boj o druhú priečku tak ešte intenzívne prebieha, hoci titul je už dávnejšie v rukách jeho obhajcu z hlavného mesta. ŠKF Sereď je na piatej priečke sedem bodov za DAC-om, ktorý má však ešte k dobru zajtrajší zápas s Ružomberkom. Posledná - šiesta - je Žilina, ktorá na Sereď po dnešku stráca naďalej šesť bodov.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele