základní část, 2. kolo
22.07.2022 20:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Skalica takmer ozbíjala domáce Zlaté Moravce

FC ViOn Zlaté Moravce zachránil aspoň bod so Skalicou, s ktorou napokon remizoval 2:2 (1:1).

V 22. minúte na pretiahnutý center naskočil Bednár a jeho hlavičku Junas zlikvidoval pohotovým zákrokom pri ľavej žrdi. O štyri minúty nato Vlaskovu finálnu prihrávku zužitkoval Yao, keď zakončil presnou strelou k vzdialenejšej ľavej žrdi - 0:1. V 33. minúte Pinte hlavičkoval do brániaceho Hollého, ktorý zahral rukou a hlavný rozhodca odpískal pokutový kop. Junas dokázal vystihnúť smer strely, ale Pintér namieril presne k ľavej žrdi - 1:1. V 42. minúte prišiel veľmi dobrý kolmý pas Kyziridisa pomedzi dvoch brániacich hráčov. Niarchos umiestnil loptu po zemi krížne k pravej žrdi, ktorú o centimetre minul.

Po prestávke Almeida našiel v pokutovom území na päťke Niarchosa, ktorý nikým nebránený vyskočil najvyššie, a loptu poslal nad bránu. V 65. minúte nováčik zahrával rohový kop. Fábry vyslal prízemný center do oblasti bieleho bodu, kam si nabehol Rudzan a trafil to do stredu brány - 1:2. V 72. minúte skalický útočník Haša prestrelil domáceho gólmana Lukáča a rozvlnil sieť, tento gól však neplatil pre ofsajd. V 76. minúte dostal druhú žltú kartu Haša a musel predčasne pod sprchy. Päť minút pred koncom riadneho hracieho času zakombinovali dvaja striedajúci hráči. Horák vysunul Mondeka, ktorý si zasekol brániaceho hráča a spoza vypálil k vzdialenejšej ľavej žrdi. Zlaté Moravce remizovali so Skalicou 2:2.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Páteční soupeři jsou zatím bez bodu-po odehraném jednom kole. Být to po 8 kole , nereagoval bych. Zde se musím malinko . Opisovač z naší jedničky to vidí následovně 3,39-3,4. Výhra domácího týmu o 2 a více-přesně o 1 gol . Souhlasím s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele