základní část, 12. kolo
01.10.2022 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Liptáci prišli v Poprade o body s Dunajskou Stredou

MFK Tatran Liptovský Mikuláš nevyhral ani v dvanástom kole Fortunaligy ako jediný tím najvyššej slovenskej súťaže. Na štadióne v Poprade podľahol celku FC DAC 1904 Dunajská Streda 0:1 (0:1).

V dvanástej minúte mali veľkú šancu skórovať hostia. Po spolupráci Andzouanu a Gavrića najprv z bezprostrednej blízkosti zakončoval Krstović. Jeho pokus bol v poslednej chvíli zblokovaný. Spoza šestnástky to potom technicky skúsil Kalmár, a lopta len tesne minula vzdialenejšiu žrď. V 20. minúte Nikola Krstović odcentroval z pravého krídla pred bránku a brániaci Lukáš Bielák si strelil veľmi pekný vlastný gól - 0:1.

V 33. minúte Szánthó prudko vypálil ľavačkou z priameho kopu a trafil tesne vedľa bránky. Chýbali centimetre. V 41. minúte vytiahol hlavný arbiter červenú kartu. Vylúčený bol po druhej žltej domáci hráč Imrich Bedecs, ktorý pred vlastnou šestnástkou fauloval Krstovića. V 89. minúte Župa donútil Petráša k zbytočnému zákroku, ktorý udržal loptu v hre pre Voška. Ten z otočky netrafil úplne prázdnu bránku. Liptovský Mikuláš prehral s Dunajskou Stredou 0:1 a ostal na dne ligovej tabuľky.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele