Další články

Diego Costa se vrací do rodné Brazílie, vypomůže v útoku Botafogu

Bývalý španělský reprezentant Diego Costa se vrací do rodné Brazílie. Čtyřiatřicetiletý útočník podepsal do konce roku smlouvu s vedoucím týmem ligové tabulky Botafogem. V ofenzivě týmu z Ria de Janeiro má nahradit nejlepšího střelce brazilské ligy Tiquinha Soarese, který si minulý týden poranil koleno.

Wolverhampton podepsal smlouvu s útočníkem Costou

Diego Costa se vrací do Premier League, ve zbytku sezony bude nastupovat za Wolverhampton Wanderers. Zkušený útočník zastoupí absentujícího Sašu Kalajdžiće...

Kalajdžić začal vážným zraněním, ve Wolverhamptonu ho má nahradit Costa

Španělský útočník Diego Costa je blízko návratu do Anglie. Bývalý fotbalista Chelsea nebo Atlética Madrid by podle britských médií měl jako volný hráč posílit Wolverhampton.

Diego Costa je podezřelý z financování organizovaného zločinu v Brazílii

Bývalý španělský reprezentant Diego Costa je v rodné Brazílii podezřelý z financování zločinecké organizace, která s pomocí hazardu pere špinavé peníze. Dvaatřicetiletý někdejší hráč Chelsea nebo Atlética Madrid je podle médií součástí vyšetřování a policisté mu prohledali dům.

Diego Costa má po osmi měsících angažmá, upsal se Mineiru

Bývalý španělský reprezentant Diego Costa si po osmi měsících našel nové angažmá. Někdejší útočník Chelsea nebo Atlética Madrid se do konce roku 2022 upsal Mineiru.

Costa se s Benficou nedohodl, klub popřel informace médií

Diego Costa se koncem prosince stal volným hráčem a tím zůstává už tři měsíce. Někdejší útočník Chelsea nebo Atlética Madrid podle některých zpráv jedná o angažmá v portugalské lize a měl si plácnout s Benficou, lisabonská strana ale nic takového nepotvrdila...

Costa se dohodl na ukončení smlouvy s Atléticem Madrid

Atlético Madrid s okamžitou platností rozvázalo smlouvu s Diegem Costou. Dvaatřicetiletý útočník s tímto požadavkem přišel za vedením, které mu vyhovělo...

Costa podle tisku požádal o lednový odchod z Atlética Madrid

Diego Costa se chystá na svůj další odchod z Atlética Madrid. Naturalizovaný španělský útočník nehraje důležitou roli v plánech trenéra Diega Simeoneho a neprodlouží smlouvu platnou do konce sezony, v ideálním případě by dres rád změnil už v průběhu ledna, vedení o tom podle tisku také informoval...

Suárez kouše a já bojuju, prohlásil útočník Atlética Madrid Costa

Útočník Atlética Madrid Diego Costa ocenil přínos kanonýra Luise Suáreze pro tým. Nová akvizice ozdobila debut za "Rojiblancos" dvěma góly a nahrávkou při drtivé výhře 6:1 nad Granadou v nedělním 3. kole španělské ligy, přestože do duelu zasáhla až od 70. minuty. Costa nechápe, proč se Barcelona uruguayského reprezentanta zbavila.

Costa zpečetil u soudu dohodu, díky níž nemusí do vězení

Útočník Atlética Madrid Diego Costa dnes u soudu zpečetil dohodu, díky níž se vyhne šestiměsíčnímu vězení za daňové úniky. Jednatřicetiletý brazilský rodák reprezentující Španělsko zaplatí pokutu v celkové výši 543.000 eur (14,5 milionu korun).

Costa podstoupí operaci, Atléticu Madrid bude chybět do února

Atléticu Madrid bude znovu chybět Diego Costa. Problémový útočník zítra podstoupí operaci vyhřezlé ploténky, načež se očekává, že bude mimo hru tři měsíce...

Diego Costa bude asi muset na operaci, má vyhřezlou ploténku

Fotbalista Atlética Madrid Diego Costa má vyhřezlou ploténku a hrozí mu operace. Pokud se jednatřicetiletý útočník bude skutečně muset podrobit zákroku, může být mimo hru až tři měsíce.

Útočník Costa dostal za daňové úniky půlroční podmínku

Diego Costa z Atlética Madrid byl ve Španělsku odsouzen za krácení daně k podmíněnému trestu vězení na půl roku a musí zaplatit 1,7 milionu eur (43,7 milionu korun). Brazilský rodák reprezentující Španělsko nepřiznal příjem ze sponzorského kontraktu s Adidasem z roku 2014.

Costa se dohodl s daňovým úřadem na pokutě, zmešká úvod sezony

Útočník Atlética Madrid Diego Costa zaplatí 1,7 milionu eur (43,9 milionu korun) španělskému daňovému úřadu za úniky z roku 2014. Třicetiletý brazilský rodák reprezentující Španělsko je aktuálně zraněný a zmešká víkendový začátek sezony. Podle médií bude kvůli zraněnému stehennímu svalu chybět až měsíc.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele