Další články

Cahill má jasno, bude pokračovat v Crystal Palace

Crystal Palace oznámil podpis Garyho Cahilla. Bývalý anglický reprezentant byl po odchodu z Chelsea volným hráčem a se svým novým zaměstnavatelem podepsal smlouvu na dva roky...

Jestli chce Cahill hrát, bude asi muset odejít, prohlásil Sarri

Střední obránce Chelsea Gary Cahill v této sezoně stále ještě ani jednou nenastoupil v základní sestavě. Podle všeho tak je na spadnutí jeho lednový odchod jinam.

Možná budu muset opustit Chelsea, připustil Cahill

Do složité situace se dostal Gary Cahill. Zkušený stoper a dlouholetá stálice Chelsea letos za londýnský celek nenastupuje, načež sám přiznává, že se bude muset zabývat otázkou další budoucnosti...

Obránce Cahill a útočník Vardy skončili v anglické reprezentaci

Třicátníci Gary Cahill a Jamie Vardy ohlásili odchod z anglické reprezentace. Obránce Chelsea Cahill i útočník Leicesteru chtějí dát přednost mladší generaci, v případě nutnosti jsou ale ochotni ještě zaskočit.

"Tvrdě pracovat a nestěžovat si," Conte poradil Cahillovi s Moratou, jak se dostat na MS

Álvaro Morata i Garry Cahill ztratili v posledních týdnech místo v sestavě londýnské Chelsea, následkem čehož oba chybějí v nominaci reprezentací na nejbližší přípravné zápasy. Jejich kouč jim dal jednoduchou radu.

Conte zatím v Chelsea zůstává. Zodpovědní jsou hráči, míní Cahill

Antoniovi Contemu nezlomí vaz ani dvě slepené porážky o tři góly. Kouč po prohře 1:4 s Watfordem udělil hráčům tři dny volna, přičemž jeho pozice ani nebyla vedením klubu diskutována a zůstává tak pevná. Tým ostatně stále bojuje v Lize mistrů a FA Cupu, přičemž drží alespoň čtvrtou příčku...

Vrátím se znovu do formy, slibuje Cahill

Pod palbu kritiky se během uplynulých týdnů dostal Gary Cahill. Zkušený obránce Chelsea se dopustil hned několika chyb, soustředí se však jen sám na sebe a slibuje, že se vrátí zpátky do formy...

Premier League v kostce (6. kolo)

O tom, zda je Premier League nejkvalitnější liga světa, se vedou bezpředmětné spory už dlouhé roky. Co se týče sledovanosti je však situace jiná - zde elitní anglická soutěž absolutně nemá konkurenci. A poslední kola dokonale ukazují proč. V září totiž padá enormní množství gólů - a to nádherných. 6. kolo nevyjímaje.

Cahill prodloužil kontrakt s Chelsea

Chelsea se může i nadále spoléhat na služby obránce Garyho Cahilla. 29letý stoper měl původně s Blues smlouvu do konce příští sezóny, nyní se dohodl na jejím čtyřletém prodloužení...

Místo Cahilla nakonec povolán Kelly. Terry na Euro jede

Angličané podle všeho budou moct na mistrovství Evropy spoléhat na obránce Garyho Cahilla a Johna Terryho. Oba sice v sobotní generálce s Belgií utrpěli zranění, podle informací z anglického týmu by ale měli být do začátku šampionátu v pořádku. Anglie vstoupí do turnaje 11. června v Doněcku zápasem s Francií.

Cahill bude přínosem i do budoucna, chválí přestup Terry

Předevčírem zkompletoval Gary Cahill svůj přestup do Chelsea, kde ho všichni, včetně fanoušků a spoluhráčů, přivítali s otevřenou náručí. Kapitán týmu John Terry si nového stoperského kolegu nemůže vynachválit a předpovídá mu vůdčí postavení v obraně Blues.

Chelsea potvrdila příchod obránce Cahilla

Gary Cahill se podle očekávání stal novou posilou londýnské Chelsea. Klub z hlavního města Anglie o příchodu reprezentačního obránce jednal s Boltonem už několik dní, o víkendu se 26letý fotbalista úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a dnes pak podepsal smlouvu...

Cahill jednou nohou v Chelsea, Boas chystá ještě jeden přestup

Manažer Chelsea André Villas-Boas ještě ani nedotáhl transfer své první posily a už spřádá plány na další. Stoper Boltonu Gary Cahill je podle slov svého zatím ještě současného trenéra Owena Coyla už prakticky hráčem Blues, Villas-Boas tak začíná přemýšlet nad dalšími možnými příchody.

Cahill blízko Chelsea. Kluby jsou dohodnuty

Gary Cahill je blízko přestupu do Chelsea, manažer Boltonu Owen Coyle potvrdil, že jsou kluby dohodnuty na odstupném. To se má podle různých zdrojů pohybovat mezi pěti a sedmi miliony liber. Cahill se ještě musí s Chelsea dohodnout na smlouvě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele