Informace

  • Celé jméno
    Jaroslav Navrátil
  • Číslo dresu
    20
  • Datum narození
    30.12.1991
  • Výška
    176 cm
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    80 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Kisvárda FC (HUN)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
OTP Bank Liga 2023/2024
20
1240
1
0
0
0
1
0
0
Magyar Kupa 2023/2024
2
135
0
0
0
0
0
0
0
Celkem
22
1375
1
0
0
0
1
0
0

Články

Češi v zahraničí: Krmenčík vystřelil finále, Jankto výhru nad AS Řím

Záložník Jakub Jankto se prosadil v italské lize a pomohl Sampdorii k vítězství nad AS Řím. Důležitou roli v postupu PAOKu Soluň do finále řeckého poháru hrál Michael Krmenčík, který vstřelil důležitou branky v duelu s AEK Atény. Na vítězství West Hamu United v Burnley se podílel asistencí Vladimír Coufal, i když jeho parťák Tomáš Souček předtím zavinil penaltu.

Češi v zahraničí: Wágner zazářil hattrickem. Jeden zásah přidali Pekhart a Gebre Selassie

Útočník Tomáš Wágner se zaskvěl hattrickem v kyperské lize, stihnul ho ještě v prvním poločase. Z penalty také skóroval Tomáš Pekhart v Polsku za Legii Varšava. Gól přidal i netypický střelec Theo Gebre Selassie v dresu Brém. Jeho branka ovšem k bodovému zisku nevedla.

Češi v zahraničí: Krajánkům to pálí! Pekhart vede tabulku, Schick s Barákem rozhodli

Českým fotbalistům se o víkendu střelecky dařilo. Matěj Vydra vstřelil gól za Burnley v Southamptonu. Patrik Schick pomohl k vítězství Leverkusenu nad Schalke. Trefil se i v itlaské lize za Hellas Verona Antonín Barák či Tomáš Wágner na Kypru. Stálicí už je Tomáš Pekhart, jenž za Legii Varšava skóroval dokonce dvakrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele