Další články

Od české reprezentace se odpojil zraněný záložník Lukáš Sadílek

Od české reprezentace se před závěrečnými zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku a s Moldavskem odpojil zraněný záložník Lukáš Sadílek z pražské Sparty. Trenér Jaroslav Šilhavý místo něj nikoho dalšího nepovolal.

Sadílkovi po prvním gólu v sezoně spadl obrovský kámen ze srdce

Záložníkovi Lukáši Sadílkovi po prvním gólu v ligové sezoně, jímž fotbalistům Sparty zařídil ve 14. kole proti Bohemians konečné vítězství 2:0, spadl obrovský kámen ze srdce. Na tiskové konferenci přiznal, že se kvůli čekání na branku trápil. Vítězství nad "Klokany" si cenil o to víc, že se na něj obhájci titulu nadřeli.

Na Simu si musíme dát pozor, je to velká hrozba, řekl sparťan Sadílek

Podle záložníka Lukáše Sadílka si Sparťané musejí ve čtvrtečním utkání 3. kola skupiny Evropské ligy proti Rangers dát velký pozor na bývalého útočníka Slavie Abdallaha Simu. Na tiskové konferenci uvedl, že ho považuje za velkou hrozbu.

Bratři Sadílkové po společném startu v reprezentaci: Jako děti jsme o tom snili

Lukáš a Michal Sadílkovi byli nadšení, že se spolu v reprezentaci dostali na hřiště při první možné příležitosti. Bratrská dvojice se při červnovém srazu premiérově sešla v nominaci národního týmu a trenér Jaroslav Šilhavý jim dal šanci na závěrečné minuty hned v sobotním utkání kvalifikace mistrovství Evropy na Faerských ostrovech...

Dlouho to bylo spíše sci-fi, nyní se ale bratři Sadílkové v reprezentaci sešli

Michal a Lukáš Sadílkové si od dětských let představovali, jaké by to bylo jednou se sejít v české reprezentaci, dlouho to ale považovali spíše za nereálné přání až sci-fi. Nyní se však bratrské dvojici velký sen splnil.

Sadílek o společné nominaci: Je to splněný sen nás obou

Za splněný sen označil Michal Sadílek nominaci do reprezentace na dva červnové zápasy, v níž je poprvé i s bratrem Lukášem. Záložník nizozemského Twente Enschede se těší, až na sebe při trénincích budou se starším sourozencem pokřikovat a doufá, že spolu nastoupí i na hřišti.

Lépe jsem si oslavu titulu nemohl představit, řekl oslavenec Sadílek

Záložník Lukáš Sadílek si nedovedl představit lepší oslavu titulu s fotbalisty Sparty. Pražané vyhráli první titul od roku 2014 po bezbrankové remíze na Slovácku, v jehož dresu před rokem na stejném místě vybojoval domácí pohár proti svému současnému zaměstnavateli, kam následně přestoupil. Mistrovský primát s Letenskými navíc získal v den svých 27. narozenin.

Sadílek před derby: Bude to hodně svázané. Rozhodne první gól

Záložník Sparty Lukáš Sadílek si uvědomuje, že vítězství nad Slavií v sobotním 2. kole ligové nadstavbové skupiny o titul by jeho tým výrazně přiblížilo vytoužené trofeji. Letenští půjdou do třetího derby za poslední měsíc z prvního místa s dvoubodovým náskokem na vršovický celek. Podle Sadílka je důležité, aby Sparta ve čtvrtém souboji se Slavií v této sezoně konečně neinkasovala jako první.

Sadílek po porážce ve finále: Je to hrozný pocit, tohle už nechceme zažít

Sparťan Lukáš Sadílek po porážce 0:2 se Slavií ve finále domácího poháru neskrýval obrovské zklamání. Šestadvacetiletý záložník už nikdy nechce znovu zažít, aby na stadionu jeho týmu na Letné slavil vítěznou trofej soupeř. Sadílek věří, že se sparťané z prohry v MOL Cupu rychle oklepou a ve zbytku sezony v souboji s pražským rivalem získají ligový titul.

Remíza na Slovácku nás spíš nakopne, věří po další ztrátě Sadílek

Přestože hráči Sparty se po remíze 1:1 na Slovácku ve 28. ligovém kole propadli v tabulce na druhé místo o skóre za pražského rivala Slavii, podle záložníka Lukáše Sadílka letenský tým ztráta v Uherském Hradišti spíše nakopne před dvěma posledními zápasy základní části nejvyšší soutěže.

Jsme ve velké pohodě, Slavii máme co vracet, zní ze sparťanského tábora

Pražská Sparta je před sobotním ligovým derby s městským rivalem Slavií podle záložníků Lukáše Sadílka a Kaana Kairinena ve velké pohodě. Vršovickému celku chtějí oplatit říjnový debakl 0:4 na jeho hřišti. Sadílek si myslí, že vysoká porážka v Edenu otevřela jeho mužstvu oči, jelikož od té doby Letenští neprohráli 16 soutěžních zápasů po sobě. Spolu s Kairinenem se ale nezabývá možností, že by Sparta v případě vítězství nad Slavií odskočila svému soupeři v čele tabulky už na rozdíl pěti bodů.

Bylo by fajn porazit doma ve finále Slavii, prohlásil sparťan Sadílek

Záložník Sparty Lukáš Sadílek by si v květnovém finále domácího poháru přál porazit na Letné Slavii, která v semifinále bojuje s Bohemians 1905. Reprezentační záložník se na postupu do finále podílel gólem proti Českým Budějovicím na konečných 2:0. Se svým výkonem ale nebyl úplně spokojený a v jednu chvíli si říkal, že by se sám vystřídal.

Sadílek po Jablonci: Mám z toho dobrý pocit, zápas jsme kontrolovali

Záložník Lukáš Sadílek měl po výhře Sparty 3:0 nad Jabloncem ve 20. ligovém kole výborný pocit. Kromě dominance a čistého konta jeho mužstva ho potěšil i fakt, že Pražané využili víkendového zaváhání první Slavie i obhájce titulu Plzně a z třetího místa na rivaly snížili ztrátu.

Sparta si konečně plácla se Slováckem: za Sadílka posílá Trávníka

Dohoda, která se v zákulisí pekla celé týdny, je už definitivně na světě. Sparta Praha dnes jako svou další posilu představila Lukáše Sadílka, který už za svůj nastávající klub debutoval v letní přípravě, a opačným směrem putuje na roční hostování Michal Trávník, který se s klubem, kde zahájil svou prvoligovou kariéru, rovněž už nějakou dobu připravoval...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele