Další články

Postup byl daleko, ale je škoda, že jsme nevyhráli, řekl Trávník

Podle zkušeného záložníka Slovácka Michala Trávníka byl postup přes Fenerbahce do play off Evropské ligy především kvůli porážce v Istanbulu 0:3 hodně daleko. Odchovance klubu z Uherského Hradiště ale mrzí, že jeho tým nedokázal aspoň vyhrát a potěšit fanoušky. Zápas skončil remízou 1:1.

Sparta si konečně plácla se Slováckem: za Sadílka posílá Trávníka

Dohoda, která se v zákulisí pekla celé týdny, je už definitivně na světě. Sparta Praha dnes jako svou další posilu představila Lukáše Sadílka, který už za svůj nastávající klub debutoval v letní přípravě, a opačným směrem putuje na roční hostování Michal Trávník, který se s klubem, kde zahájil svou prvoligovou kariéru, rovněž už nějakou dobu připravoval...

Sparťan Trávník se začal připravovat se Slováckem

Sparťanský záložník Michal Trávník dostal povolení trénovat s týmem Slovácka, kde zahájil kariéru. Oba kluby o tom informovaly na sociálních sítích.

Trávník odchází ze Sparty na roční hostování do turecké Kasimpasy

Záložník Michal Trávník odchází z pražské Sparty na roční hostování s opcí do turecké Kasimpasy. Sedmadvacetiletý fotbalista zároveň prodloužil na Letné smlouvu o další rok. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Trávník a Hanousek neodjeli se Spartou na kemp a jednají o odchodu do zahraničí

Sparta odcestovala na soustředění do rakouského Bad Kleinkirchheimu bez záložníka Michala Trávníka a obránce Matěje Hanouska. Oba hráči jednají o přestupu do zahraničí a pražský klub asi opustí. Letenští o kádru pro soustředění informovali na svých internetových stránkách.

Trávník: Vedení 2:0 bychom si měli pohlídat, hodně špatná ztráta

Záložník Michal Trávník se poprvé od červnového přestupu z Jablonce do Sparty představil s Pražany na severu Čech, návrat mu ale po ztraceném vedení a remíze 2:2 zhořkl. Připustil, že dvougólový náskok by Letenští neměli pustit.

Trávník se vrátil do sestavy, ale s výkonem ještě není spokojený

V létě přišel Michal Trávník do Sparty, aby pomohl vyztužit střed hřiště vedle ofenzivně laděného Guélora Kangy. První start v nové sezoně mu příliš nevyšel a další dva zápasy nehrál od začátku. Do základní sestavy se vrátil v dnešním duelu 4. ligového kola s Příbrami a podal lepší výkon. Po faulu na něj se kopala důležitá penalta, přesto se svou hrou ještě spokojený nebyl.

Sparta získala záložníka Trávníka z Jablonce

Záložník Michal Trávník přestoupil z Jablonce do Sparty, se kterou pětadvacetiletý reprezentant podepsal smlouvu na tři roky. Letenský celek o příchodu čtvrté letní posily informoval dnes na svých internetových stránkách.

Trávník si na Slovácku vysloužil potlesk, bod pro Jablonec bere

V létě už to budou čtyři roky, co záložník Michal Trávník odešel ze Slovácka do Jablonce. Lidé na jihu Moravy na něj ale nezapomněli a když v dnešním bezbrankovém zápase 25. ligového kola střídal, byl odměněn potleskem. Čtyřiadvacetiletý fotbalista bod bere a remízu považuje za spravedlivou.

Trávník si poranil koleno a bude Jablonci několik týdnů chybět

Michal Trávník si při tréninku lehce poranil koleno a bude Jablonci chybět v úvodu jarní části sezony. Podle vyjádření klubu si léčba vyžádá několik týdnů. Březnový sraz národního týmu by však měl stihnout.

Nic konkrétního na stole zatím neleží, řekl jablonecký Trávník

Přestože o Michala Trávníka v průběhu vydařeného podzimu projevila zájem řada zahraničních klubů, čtyřiadvacetiletý reprezentační záložník zatím zůstává v Jablonci a se Severočechy dnes odehrál první zápas v rámci zimní přípravy. Na stole podle něj aktuálně neleží žádná konkrétní nabídka a je připraven i na variantu, že zůstane.

Jablonec zahájil přípravu testy, nechyběl Trávník

Zátěžovými testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze dnes zahájili hráči Jablonce zimní přípravu na jarní část sezony. Nechyběla ani největší opora týmu záložník Michal Trávník, o kterého je po povedeném podzimu zájem v zahraničí.

O jabloneckého Trávníka je zájem v Anglii, Rusku a Německu

O jabloneckého záložníka Michala Trávníka se zajímají Newcastle United a Fulham. Informoval o tom britský list Daily Mail s tím, že čtyřiadvacetiletého českého reprezentanta by rády získaly také CSKA Moskva a Augsburg. Trávníkova cena podle deníku činí zhruba čtyři miliony liber (téměř 115 milionů korun).

Podle Trávníka byla Astana s remízou spokojená více než Jablonec

Jablonec i ve třetím vystoupení v Evropské lize obstál a proti kazašskému mistrovi Astaně byl dokonce aktivnějším týmem, ale opět nevyhrál. Podle záložníka Michala Trávníka byl s remízou 1:1 spokojenější soupeř, který tak vede skupinu. Severočeši stále myslí na postup, i když teď už zřejmě budou muset vyhrát i na hřišti soupeře. Ideálně v příštím duelu v Astaně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele