Informace

  • Celé jméno
    Miloš Kratochvíl
  • Číslo dresu
    17
  • Datum narození
    26.04.1996
  • Výška
    186 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    81 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu FK Jablonec (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
FORTUNA:LIGA 2023/2024
23
2026
5
2
0
0
10
0
0
MOL Cup 2023/2024
2
145
1
1
0
0
0
0
0
Celkem
25
2171
6
3
0
0
10
0
0

Články

Kratochvíl má poškozené vazy, Jablonci může chybět do konce sezony

Miloš Kratochvíl by mohl Jablonci chybět až do konce sezony. Šestadvacetiletý středopolař si poškodil vazy v kolenu. Delší pauza čeká i dalšího záložníka Tomáše Malínského. Čtrnáctý celek prvoligové tabulky o tom informoval na svém webu.

Už jsem to viděl v bráně, řekl Kratochvíl o dalekonosném lobu

Nechybělo mnoho a jablonecký Miloš Kratochvíl se mohl postarat o jeden z nejhezčích gólů v ligové historii. Šestadvacetiletý záložník se v nastavení zápasu třetího kola proti Slavii ještě daleko z vlastní poloviny pokusil dalekonosným lobem přes více než polovinu hřiště přehodit hostujícího gólmana Aleše Mandouse a míč se snesl zhruba metr vedle tyče. Kratochvíl připustil, že už balon skoro viděl v síti. Litoval, že z poslední šance v utkání nedokázal srovnat a jeho celek v dlouhém oslabení prohrál 2:3.

Válka se šťastným koncem, řekl Kratochvíl po výhře Jablonce

Povedeným zakončením z voleje z pokutového území vystřelil Miloš Kratochvíl Jablonci výhru 1:0 nad Olomoucí v úvodním jarním duelu první ligy. Pětadvacetiletý záložník prozradil, že si na střelu věřil. Zápas označil za válku se šťastným koncem pro Severočechy. Je rád, že jeho mužstvo díky vítězství opustilo barážovou pozici a doufá, že se s ním probojuje do prostřední nadstavbové skupiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele