Další články

Chelsea oznámila další velký přestup, získala Mudryka ze Šachtaru Doněck

Mychajlo Mudryk se stěhuje ze Šachtaru Doněck do Anglie, příchod 22letého křídelníka potvrdila Chelsea. Blues mohou ukrajinskému klubu i s bonusy zaplatit 100 milionů eur...

Šachtar chtěl podepsat Gvaridola i Álvareze. Těžko se nám teď jedná, přiznával Nicolini

Julián Álvarez v dresu Argentiny slavil na světovém šampionátu v Kataru titul mistra světa a Joško Gvardiol svými výkony pomohl získat pro Chorvatsko bronzové medaile. O oba hráče se přitom ještě před startem turnaje zajímal Šachtar, který prý nebyl daleko od jejich podpisu. Ale celou situaci změnil válečný konflikt na Ukrajině a s ním také zabrzdění všech transferů.

Mudryk má odejít ze Šachtaru již v lednu, částka může být astronomická

Šachtar Doněck sice vypadl z Ligy mistrů po porážce s Lipskem, milionářskou soutěž by si každopádně na jaře mohl stejně zahrát Mychajlo Mudryk, který má podle kuloárních zpráv přestoupit do jednoho z evropských velkoklubů již během ledna. Válku o jednoho z aktuálně nejžádanějších hráčů na přestupovém trhu prý totiž svedou Liverpool nebo Manchester City.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele