Informace

  • Celé jméno
    Ondřej Novotný
  • Číslo dresu
    99
  • Datum narození
    05.02.1998
  • Výška
    183 cm
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    ?

Národnost

  • Česko

Klub

Aktuální statistiky v klubu FK Viagem Příbram (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Fotbalová národní liga 2023/2024
3
171
0
0
0
0
2
0
0
Celkem
3
171
0
0
0
0
2
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko "19"
1
19
0
0
0
0
0
0
0

Články

Novotný podepsal tříletou smlouvu se Spartou, hostovat bude v Liberci

Útočník Ondřej Novotný podepsal s pražskou Spartou tříletou smlouvu, následující dvě sezony ale stráví na hostování v Liberci. Po dohodě obou klubů se na Letnou může vrátit dříve. Celky o tom informovaly na svých webech.

Češi v zahraničí: Schick byl mužem zápasu, Vydra rozhodl, Vaněček protáhl sérii

Reprezentační útočník Patrik Schick pomohl gólem k vítězství Lipska nad Brémami 3:0, navrch dostal cenu pro nejlepšího hráče zápasu. Matěj Vydra zase rozhodl prvním gólem v této sezoně Premier League o vítězství Burnley na hřišti Southamptonu. Dařilo se i hráčům v menších ligách. Na remíze Rakówa Czestochowa s Legií Varšava měl v polské Ekstraklase nemalý podíl Petr Schwarz. David Vaněček další trefou zase protáhl svou střeleckou šňůru v Maďarsku.

Češi v zahraničí: Čelůstka skóroval, Schick přidal asistenci

Pouze Ondřej Čelůstka dokázal z českých fotbalistů působících v zahraničních soutěžích o víkendu skórovat, nepočítáme-li tedy vlastní branku Stefana Simiče z chorvatského Hajduku Split. Opora zadních řad české reprezentace zacílila přesně v barvách Antalyasporu proti bývalému zaměstnavateli Trabzonsporu. Zadařilo se i Patriku Schickovi, který si v dresu Lipska připsal asistenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele