Informace

  • Celé jméno
    Richard Sedláček
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    21.06.1999
  • Výška
    ?
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    ?

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu VVV Venlo (NED)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
KNVB Beker 2023/2024
1
31
0
0
0
0
0
0
0
Celkem
1
31
0
0
0
0
0
0
0

Články

Češi v zahraničí: Petrášek se trefil a vyrazil na repre. První gól dal Schick, ale zranil se

Úvodní branku v Leverkusenu vstřelil útočník Patrik Schick. Pak se ale zranil a musel střídat. Potřetí v řadě za Twente skóroval Václav Černý. Obránce Tomáš Petrášek znovu skóroval v polské lize za Rakow Czestochowa a poté vyrazil poprvé v kariéře na reprezentační sraz. Důležitou asistenci si v utkání proti Zenitu Petrohrad zapsal záložník Spartaku Moskva Alex Král. V maďarské lize se zase mezi střelce zapsal Jaroslav Navrátil.

Sedláček zůstane v Alkmaaru, prodloužil o dva roky

Mládežnický reprezentant Richard Sedláček zůstane hráčem Alkmaaru. Přední nizozemský klub uplatnil opci a podepsal s dvacetiletým českým záložníkem smlouvu na další dva roky. Sedláček tak dostane šanci zabojovat o místo na soupisce prvního týmu, dosud nastupoval za rezervu.

Češi v zahraničí: Schick dal gól za Lipsko. Bartl pomohl porazit Piast, trefil se i Škoda

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích. Patrik Schick skóroval v dresu bundesligového Lipska, v Turecku se zase zadařilo Milanu Škodovi v barvách Rizesporu. K vítězství svého Rakówa Czestochowa nad Piastem Gliwice pomohl krásnou brankou Daniel Bartl. V Polsku dal gól i Michal Papadopulos. V Maďarsku se trefil David Vaněček a v zámořské Major League Soccer hned v úvodním zápase Zdeněk Ondrášek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele