Další články

Cunha, Foden a euforie na Emirates: 23. kolo Premier League v kostce

Premier League má za sebou nejgólovější prodloužený víkend v novodobé historii soutěže. Během 10 utkání padlo 45 branek, z čehož vyplynula i řada fenomenálních individuálních výkonů. Nade všemi čněli Matheus Cunha z Wolverhamptonu a Phil Foden z Manchesteru City, kteří zazářili hattrickem. V očekávaném šlágru skolil Arsenal 3:1 Liverpool a trojice hlavních aspirantů na titul je proto vměstnána do dvou bodů.

Fantasy Boost: Jankovský v minilize dominoval, nastal čas koupit zpět Haalanda?

Po krátkých pauzách vyplněných FA Cupem se kolotoč Premier League opět roztáčí naplno. Únorovou porci pěti kol odstartoval ve Fantasy minilize na našem webu suverénním vítězstvím Václav Jankovský, jehož tým Red Card Rebels zapsal 98 bodů. Zejména proto, že deset z jedenácti fotbalistů splatilo jeho důvěru. Na Erlinga Haalanda sice nevsadil, ale v nadcházejícím 23. kole může být vše jinak. Přivedli jste stejně jako více než půl milionu FPL stratégů uzdraveného Nora zpět?

Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět. Před boostem pro 22. kolo se ale krátce vraťme o kolo zpět, které v minilize na našem webu opanoval Tomáš Klézl, jehož tým Promopro zapsal 95 bodů.

Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, k Fantasy je přivede, touhou vyhrát sváže. Toto parafrázované motto z epické trilogie Johna Ronalda Reuela Tolkiena by mohlo vlát na vlajce šampiona uplynulého víkendu, kterým se stal Jiří Stecher, jehož tým Společenstvo prstenu opanoval 17. kolo v minilize našeho webu ziskem 86 bodů. Vděčit za to může zejména produktivní dvojici Mohammed Kudus - Cole Palmer.

Bournemouth, Fulham a Villa v euforii: 16. kolo Premier League v kostce

V tabulce anglické nejvyšší soutěže z posledních pěti utkání drží první místo a vezou se na vlně úspěchů. Naposledy odehráli fotbalisté Bournemouthu tříbrankovou ódu v Divadle snů, kde zostudili slavný Manchester United. Daří se i Fulhamu, který podruhé v řadě nasázel soupeři pět gólů, a famózní týden má za sebou také Aston Villa. Svěřenci Unaie Emeryho totiž po Manchesteru City udolali doma i Arsenal. Novým lídrem je proto Liverpool.

Tottenham počítá ztráty, během týdne přišel o tři hráče

Týden připomínající noční můru prožívají fanoušci Tottenhamu a manažer londýnského klubu Ange Postecoglou. Kohouti v pondělí přišli o letošní neporazitelnost, vedle toho ztratili hned tři hráče.

Trápící se útočník Tottenhamu Richarlison podstoupí operaci pánve

Útočník Tottenhamu Richarlison podstoupí operaci pánve. Šestadvacetiletý brazilský reprezentant, který se v této sezoně střelecky i herně trápí, to oznámil v rozhovoru s televizí ESPN.

De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce

Po famózním výkonu proti Newcastlu (3:0) udělal trenér Brightonu Roberto De Zerbi před šlágrem na Old Trafford šest změn v základní sestavě. Výsledek? Loupež v posvátném chrámu Manchesteru United prostřednictvím vítězství 3:1. Seagulls i v letošní sezoně létají na křídlech euforie a na čtvrteční historickou premiéru v evropských pohárech se naladili s lehkostí sobě vlastní.

Bál jsem se, že si na šampionátu už nezahraju, přiznal Brazilec Neymar

Útočník Neymar po pondělním osmifinálovém vítězství Brazílie 4:1 nad Koreou přiznal, že měl obavy, zda si na mistrovství světa v Kataru ještě zahraje. Třicetiletý hráč Paris St. Germain si v úvodním duelu se Srby poranil vazy v kotníku a zbylé dva zápasy ve skupině vynechal. Na postupu do čtvrtfinále proti Chorvatsku se podílel gólem a asistencí.

Vzpoura z východu: 1. kolo MS v kostce

Druhá várka zápasů základních skupin už je v polovině, ohlédněme se přesto krátce za tím, co se událo během prvních šestnácti zápasů. Turnajová kostka je zpátky, opět s ideální sestavou, nejkrásnějšími góly, výběrem ze statistik a tím nejzajímavějším, co proletělo sociálními sítěmi.

Richarlison dvěma góly srazil Srbsko. Byl to kouzelný večer, řekl

Brazilský útočník Richarlison vstřelil při svém debutu na mistrovství světa dvě branky a podle svých slov prožil se spoluhráči na stadionu v Lusailu "kouzelný večer". Pětadvacetiletý hráč pomohl "Kanárkům" ke čtvrteční výhře 2:0 nad Srbskem zatím možná nejhezčí trefou šampionátu v Kataru. Radost z výsledku ale částečně utlumily obavy o zdravotní stav hvězdy týmu Neymara.

Richarlison se dočkal odchodu z Evertonu a přestoupil do Tottenhamu

Everton letos bojoval o záchranu v anglické Premier League a s jeho výsledky a výkony nebyl spokojen Richarlison. Brazilský útočník se netajil přáním změnit dres a to mu nakonec splnil Tottenham, dnes dopoledne bylo vše oficiálně potvrzeno...

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Obalovačka De Bruyneho a návrat Coutinha: 22. kolo Premier League v kostce

Repríza loňského finále Champions League vyzněla lépe pro Manchester City, který po hubeném, ale zaslouženém vítězství 1:0 nad Chelsea mizí konkurentům na Ostrovech v prachu. Do hlavní role se obsadil Kevin De Bruyne, jehož oku lahodící střela rozvlnila síť, dostala vyprodaný stadion do varu a zvýšila náskok obhájců titulu v čele Premier League na 11 bodů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele