Další články

Květ míří poprvé do zahraničí, získat ho má Sivasspor

Roman Květ, dříve lanařený nejmenovaným druholigovým belgickým klubem, se přeci jen dočká vysněného zahraničního angažmá. Pětadvacetiletý záložník si nepadl do oka s novým trenérem Plzně Miroslavem Koubkem a Viktorii tak nejspíš opustí již po půlroce, ještě dnes by měl přistát v tureckém Sivasu.

Chtěl bych se poprat o korunu krále střelců, přiznal dvougólový Květ

Roman Květ přiznal, že premiérové dva ligové góly za Plzeň, kterými rozhodl o vítězství 2:1 nad Českými Budějovicemi v 19. kole, pro něj mají obrovskou cenu. Pětadvacetiletý záložník by v týmu úřadujících mistrů rád zabojoval o korunu pro krále střelců. Aktuálně je s 11 brankami jedním ze tří nejlepších kanonýrů soutěže.

Plzeň oznámila dvě nové akvizice, úřadujícího mistra posílí Vydra a Květ

Reprezentační útočník Matěj Vydra posílil lídra nejvyšší soutěže Plzeň. Třicetiletému hráči v létě skončila smlouva v anglickém Burnley a na podzim byl bez angažmá. Na západě Čech podepsal kontrakt na dva a půl roku. Do týmu obhájců titulu přichází rovněž záložník Roman Květ z Bohemians 1905, který by měl v Doosan Areně nastupovat následující tři roky. Viktoria o tom informovala na klubovém webu...

Bohemians uplatnili opci na záložníka Květa

Bohemians 1905 využili opci na záložníka Romana Květa, který v únoru přišel do Ďolíčku na hostování z Příbrami. Dvaadvacetiletý hráč podepsal s "Klokany" tříletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu.

Budeme se snažit zdolat vše,co se nám dostane pod nohy, řekl Květ

Potřetí za sebou dokázali hráči Bohemians 1905 vyhrát na hřišti soupeře a dnes díky tomu na Slovácku mohli slavit. Výhra 2:1 v dnešním 29. kole nejvyšší soutěže je totiž posunula do nadstavby o Evropu a velkou měrou se na tom podílel Roman Květ, který se postaral o vítězný gól.

Květ bude do konce sezony hostovat v Bohemians

Kádr fotbalistů Bohemians 1905 rozšířil záložník Roman Květ. Dvaadvacetiletý středopolař bude v Ďolíčku hostovat do konce sezony z Příbrami a "Klokani" na něj následně mohou uplatnit opci na přestup. Pražané o tom informovali na svém webu.

Foukl vítr, tak si Květ troufl na dalekonosnou střelu a dal gól

Hned druhý hrací den nové sezony první fotbalové ligy nabídl gól, který bude aspirovat mezi nejhezčí v ročníku. Příbramský záložník Roman Květ se opřel do přímého kopu z 38 metrů, když se rozbíhal z půlícího kruhu. A míč trefil tak dobře, že nachytal teplického brankáře Jakuba Diviše a mohl se radovat ze svého prvního ligového gólu v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele