Další články

Bayern suspendoval Maného, za konflikt se Saném vynechá Hoffenheim

Sadio Mané nenastoupí za Bayern Mnichov do víkendového zápasu proti Hoffenheimu, bavorský velkoklub ho potrestal za konflikt s Leroyem Saném po úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů s Manchesterem City. Senegalský křídelník rovněž zaplatí pokutu...

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Cissé: Mané chybí celému fotbalovému světu

Spoustu otázek na hvězdného útočníka Sadia Maného dostal na nedělní tiskové konferenci před utkáním s Nizozemskem senegalský trenér Aliou Cissé. Jeho svěřenec, působící v dresu Bayernu, musel totiž svou účast na šampionátu vzdát kvůli zranění lýtka, které si přivodil při utkání s Brémami. Cissé i tak věří, že je jeho mužstvo na turnaj v Kataru naplno připravené.

Hvězdného útočníka Maného zraněná noha nepustí na mistrovství světa

Hvězdný senegalský útočník Sadio Mané přijde kvůli zranění nohy o mistrovství světa v Kataru. Třicetiletý fotbalista, jenž v únoru dovedl svou reprezentaci k historickému triumfu na africkém šampionátu, se zranil v posledním utkání Bayernu Mnichov a dnešní vyšetření jeho start vyloučilo.

L'Équipe: Maného zranění je vážnější, přijde o mistrovství světa

Senegalec Sadio Mané přijde podle francouzského listu L'Équipe o start na mistrovství světa. Hvězda Bayernu Mnichov nedohrála úterní zápas německé ligy s Brémami a podle dnešních informací ho zranění šlachy vyřadí ze hry na několik týdnů. Dvojnásobný držitel ocenění pro nejlepšího fotbalistu Afriky nebude k dispozici národnímu týmu pro šampionát, který v Kataru začne za necelé dva týdny.

Schick se bude podle sázkových kanceláří přetahovat o krále střelců s Maném

Reprezentant Patrik Schick patří podle sázkových kanceláří k největším favoritům na titul krále střelců nadcházející bundesligové sezony. Kanonýr Leverkusenu by se měl podle kurzů přetahovat o prvenství především s čerstvou posilou Bayernu Mnichov Sadiem Maném.

Mané se stal podruhé za sebou nejlepším africkým fotbalistou

Nejlepším africkým hráčem za sezonu 2021/22 se stal senegalský útočník Sadio Mané. Letní posila Bayernu Mnichov navázala na triumf z roku 2019, v minulých dvou letech se vítěz kvůli koronavirové pandemii nevyhlašoval. Mané za sebou nechal bývalého spoluhráče z Liverpoolu Egypťana Muhammada Salaha a brankáře Chelsea a dalšího Senegalce Édouarda Mendyho.

Nominaci na nejlepšího afrického fotbalistu vévodí vítěz posledního vydání Mané

Po necelých třech letech bude opět vyhlášen nejlepší africký fotbalista. Desetičlenné nominaci vévodí vítěz posledního vydání ankety útočník Sadio Mané, který v únoru pomohl senegalské reprezentaci k premiérovému zlatu na africkém šampionátu.

Mané přestoupil do Bayernu, smlouvu podepsal na tři roky

Útočník Sadio Mané definitivně přestoupil z Liverpoolu do Bayernu Mnichov. Kluby o transferu informovaly na svých webech. Třicetiletý Senegalec uzavřel s úřadujícím německým mistrem tříletou smlouvu.

Útočník Mané přestupuje z Liverpoolu do Bayernu Mnichov

Senegalský útočník Sadio Mané přestupuje z Liverpoolu do Bayernu Mnichov. Podle magazínu Kicker zaplatí německý mistr za třicetiletého fotbalistu 32 milionů eur (791 milionů korun) plus dalších až devět milionů eur na bonusech. Mané se dohodl s Bayernem na tříleté smlouvě. Kluby zatím přestup neoznámily.

Infarktové "finále", Son v laufu a Salahův slalom: Sezona 2021/22 v kostce

Králové z Manchesteru zůstávají na trůnu Premier League i po ročníku 2021/22. Svěřenci Pepa Guardioly totiž obhájili trofej a mistrovským titulem se honosí počtvrté za posledních pět let. Stíhací jízda Liverpoolu k vítězství nestačila, expres Tottenhamu pod vedením strojvedoucího Son Heung-mina naopak do kýženého cíle v podobě účasti v Lize mistrů dojel.

Naslouchám Senegalcům, přejí si můj odchod z Liverpoolu, uvedl Mané

Liverpoolský útočník Sadio Mané se při rozhodování o své budoucnosti řídí i přáním lidí v rodném Senegalu, kteří podle něj chtějí, aby z anglického klubu odešel. Třicetiletý fotbalista má na Anfield smlouvu ještě na rok. Podle spekulací by mohl zamířit do Bayernu Mnichov.

Hurikán v Manchesteru a Alissonův výkop: 26. kolo Premier League v kostce

Reklamu na fotbal sledovali v sobotu fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City prohrál po infarktovém průběhu s Tottenhamem 2:3. Do hlavní role se obsadil Harry Kane, který dvakrát skóroval. Vítěznou trefou v páté minutě nastaveného času navíc razantně umlčel řadu ostrovních kritiků a měl lví podíl na zastavení třízápasové série porážek Spurs.

Po senegalském hrdinovi Maném pojmenují v rodném regionu stadion

Útočník Liverpoolu Sadio Mané bude mít v rodném Senegalu fotbalový stadion nesoucí jeho jméno. Představitelé jeho rodného regionu tak chtějí ocenit jeho příspěvek k triumfu národního týmu na nedávném mistrovství Afriky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele