Další články

Zkušenost a velké ponaučení, říká Tecl o nezdaru v EKL

Útočník Stanislav Tecl věří, že nečekané vyřazení ve skupině Evropské konferenční ligy bude pro fotbalisty Slavie velkou zkušeností a ponaučením do budoucna. Pražané podle něj o postup přišli především ve dvou zápasech s Kluží, s níž nezískali ani bod. V konečné tabulce červenobílí, kteří na závěr remizovali doma se Sivassporem 1:1, obsadili třetí místo.

Tecl: Zažíváme asi nejtěžší období, teď se ukáže, jak na tom jsme

Podle útočníka Stanislava Tecla prožívají slávisté asi nejtěžší období za jeho působení v Edenu. Pražané prohráli ve 4. kole skupiny Evropské konferenční ligy v Kluži 0:2, ve čtvrtém z posledních pěti soutěžních duelů nebodovali a neskórovali a výrazně si zkomplikovali boj o postup do vyřazovací fáze.

Nedokážeme se ponaučit z vlastních chyb, zlobil se Tecl

Slávistický kapitán Stanislav Tecl si po porážce 0:3 v Plzni ve šlágru 9. kola první ligy neuměl vysvětlit chybu z úvodní minuty, po níž dostal hostující stoper Eduardo Santos červenou kartu a Viktoria zahrávala penaltu. Dvaatřicetiletý útočník nedovedl pochopit, že Pražané podobně zaváhali v krátké době už poněkolikáté...

Tecl věří v překonání vlastního maxima, k dorovnání mu chybí čtyři trefy

Útočník Stanislav Tecl potvrdil střeleckou formu a dvěma góly pomohl fotbalistům Slavie k vysokému vítězství 6:1 nad Českými Budějovicemi v osmém kole první ligy. Dvaatřicetiletý člen širšího kádru reprezentace s osmi brankami suverénně vede tabulku kanonýrů a věří, že překoná své dosavadní sezonní maximum. V ročníku 2013/14 ještě v dresu Plzně skóroval dvanáctkrát.

Nejlepším hráčem ligy za srpen byl Tecl, trenérem Bílek

Hráčem měsíce v první lize se stal slávista Stanislav Tecl. Mezi trenéry za srpen zvítězil plzeňský kouč Michal Bílek. Výsledky premiérového vydání ankety v této sezoně zveřejnila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Tecl si hattrick užil a věří, že neskóroval nadlouho naposledy

Slávista Stanislav Tecl si po třech brankách a drtivé výhře 7:0 v utkání 4. ligového kola proti Pardubicím pochvaloval, že se po čtyřech měsících konečně zase trefil v soutěžním utkání. Jednatřicetiletý útočník si svůj třetí hattrick v nejvyšší soutěži užil a doufá, že se mu bude střelecky dařit i v dalších zápasech. Nechtěl spekulovat nad tím, zda mu vydařený večer pomůže častěji do základní sestavy.

Tecla těšil prolomený střelecký půst a kvitoval rozhodnutí nehrát proti Rusku

Slávistu Stanislava Tecla těšilo, že dvěma brankami do sítě Hradce Králové prolomil více jak pětiměsíční střelecký půst a pomohl ve 23. ligovém kole k jasnému vítězství úřadujících mistrů 5:1. Jednatřicetiletý útočník předchozí zápasy bez gólů výrazně neřešil a děkoval svým spoluhráčům, kteří mu příležitosti připravili...

Tecl: Favoritem je Fenerbahçe, ale týmová hra by mohla platit

Slávista Stanislav Tecl považuje za favorita dvojzápasu úvodního kola vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy Fenerbahçe Istanbul. Jednatřicetiletý útočník však věří, že Pražané šestý celek turecké ligy zaskočí týmovou a agresivní hrou a vybojují postup. Absence zdravotně indisponovaného trenéra Jindřicha Trpišovského by podle Tecla komplikací být neměla.

Zlomila to moje neproměněná šance na 2:0, týmu jsem nepomohl, litoval Tecl

Slávistický Stanislav Tecl považoval svoji neproměněnou šanci na začátku druhé půle za zlomový moment odvety 4. předkola Evropské ligy ve Varšavě proti Legii. Třicetiletý útočník byl přesvědčený, že pokud by poslal svůj tým do dvoubrankového vedení, soupeř by už navzdory přesilovce nesrovnal. Polský šampion poté dvěma góly otočil stav, zvítězil 2:1 a postoupil.

Ferencváros byl mančaft, přes který jsme měli přejít, řekl slávista Tecl

Útočník Stanislav Tecl cítil, že pražské Slavia byla ve 3. předkole Ligy mistrů proti Ferencvárosi Budapešť lepší a měla přes maďarského soupeře přejít. Dvojzápas si podle něj prohrála už před týdnem v úvodním duelu v Maďarsku, kde inkasovala po chybách dva zbytečné góly. K účasti v závěrečném předkole o skupinovou fázi už českému šampionovi nepomohlo ani dnešní vítězství 1:0 v domácí odvetě.

Gól v derby jsem si vysnil jako malý kluk, řekl slávista Tecl

Útočník Stanislav Tecl vstřelil první ligový gól od loňského srpna a jako náhradník pomohl fotbalistům Slavie k vítězství 2:0 nad Spartou ve šlágru 26. kola první ligy. Branku v pražském derby si vysnil už jako chlapec.

Slavia rozdrtila Karlovy Vary, blýskli se Tecl i mladíček Višinský

Fotbalisté Slavie rozdrtili v osmifinále domácího poháru třetiligové Karlovy Vary i díky čtyřem gólům Stanislava Tecla 10:3. Deset branek v soutěžním utkání dali Pražané poprvé od léta 1993. Zaskvěl se také sedmnáctiletý Denis Višinský, autor dvou branek.

Snad každý musí snít o tom, že dá ve Slavii hattrick, řekl Tecl

Útočníkovi Stanislavu Teclovi se splnil sen, v dresu Slavie dal hattrick. Devětadvacetiletý bývalý reprezentant zaznamenal tři branky v dnešním duelu úvodního ligového kola v Českých Budějovicích a hlavní měrou přispěl k drtivé výhře obhájce trofeje 6:0. Tecl si připsal druhý ligový hattrick v kariéře, ten první zaznamenal v říjnu 2014 za Plzeň v Mladé Boleslavi.

Podle Tecla je Slavia v lepší formě než na startu jara

Velký podíl na drtivé výhře fotbalistů Slavie 5:0 nad třetím Jabloncem v duelu 26. ligového kola měl útočník Stanislav Tecl. V 61. minutě zvýšil na 4:0, před úvodním gólem si vynutil penaltu a na druhou branku přihrál Tomáši Holešovi. Tecl si pochvaloval, že se lídr tabulky a obhájce titulu po vynucené pauze kvůli pandemii koronaviru vrátil v lepší formě, než v jaké odstartoval jarní část sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele