Další články

Čvančara nedohrál pohárový zápas Mönchengladbachu, zřejmě je opět zraněný

Útočník Tomáš Čvančara nedohrál osmifinále Německého poháru. Ze sestavy Mönchengladbachu vypadl po hodině hry, podle listu Kicker střídal nuceně kvůli svalovému zranění. Se zdravotními problémy přitom během podzimu bojoval opakovaně.

Trenér Šilhavý doplnil nominaci reprezentace o Čvančaru a Zimu

Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý doplnil nominaci na listopadové závěrečné zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku a s Moldavskem o útočníka Tomáše Čvančaru a obránce Davida Zimu.

Čvančara přispěl k demolici Wolfsburgu, potěšil ho týmový i individuální výkon

Až nečekaně jednostrannou záležitost přinesla předehrávka dalšího kola německé nejvyšší soutěže, v níž Borussia Mönchengladbach doma přivítala Wolfsburg. Hříbata Vlky nešetřila a porazila je 4:0, svou měrou k tomu přispěl i Tomáš Čvančara.

Čvančara kvůli zranění plnil roli "žolíka", nyní už je v pořádku

Tomáš Čvančara od zářijového srazu reprezentace zápolil se zdravotními problémy. Laboroval s kotníkem a pak se stehnem a kvůli tomu v posledním měsíci za Mönchengladbach naskakoval až jako střídající hráč.

Čvančara pomohl dvěma góly Mönchengladbachu do 2. kola Německého poháru

Útočník Tomáš Čvančara má za sebou úspěšnou soutěžní premiéru v dresu Mönchengladbachu. K vítězství 7:0 v prvním kole Německého poháru na hřišti účastníka páté nejvyšší soutěže Bersenbrücku přispěl dvěma góly.

Čvančara se v přípravě Mönchengladbachu blýskl hattrickem

Útočník Tomáš Čvančara se v novém působišti Mönchengladbachu blýsknul v přípravě hattrickem. Dvaadvacetiletý český fotbalový reprezentant dal tři branky při výhře 5:1 nad Stuttgartem.

Čvančara odchází ze Sparty, bude nastupovat za Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach oznámila příchod Tomáše Čvančary, jenž se do bundesligového klubu vydává ze Sparty. Dvaadvacetiletý útočník s "Hříbaty" podepsal pětiletou smlouvu...

Čvančara na odchodu ze Sparty, měl by posílit Mönchengladbach

Tomáš Čvančara má blízko k přestupu ze Sparty do Mönchengladbachu. Sportovní ředitel Pražanů Tomáš Rosický v rozhovoru s novináři na soustředění v Rakousku potvrdil, že se dvaadvacetiletý reprezentační útočník odpojil od mužstva a odcestoval za týmem, který o něj má už delší dobu zájem. Kluby mezi sebou ještě musejí doladit detaily transferu.

Sparta reaguje na obvinění Čvančary a Mejdra: Podá trestní oznámení

Sparta Praha popřela, že by její hráči Tomáš Čvančara a Jan Mejdr měli pozitivní testy na kokain. Letenský klub dnes oznámil, že kvůli článku, který se v pátek objevil na webu Ruik.cz, podá trestní oznámení.

Čvančara: Dát po třech minutách gól v reprezentačním áčku, to jsem si ani nevysnil

Tomáš Čvančara označil svůj debut v národním týmu za snový. O tom, že premiérovou reprezentační trefu oslaví v úvodním kvalifikačním utkání o mistrovství Evropy s Polskem už ve třetí minutě, se mu ani nezdálo. Sparťanský útočník před zápasem čekal, že kvůli prvnímu startu za A-tým pocítí mravenčení v nohách, nakonec však nebyl vůbec nervózní.

Věřím, že i v repre nám může klapat spolupráce s Kuchou, řekl Čvančara

Přestože je Tomáš Čvančara s 12 góly nejlepším střelcem Sparty a už v průběhu sezony vyrovnal maximum v ligovém ročníku, premiérovou pozvánku do reprezentačního "áčka" nečekal. Dvaadvacetiletý univerzál je v úvodních dvou zápasech evropské kvalifikace připraven naskočit na více pozicích a věří, že i v národním týmu může navázat na spolupráci s útočníkem Janem Kuchtou ze Sparty...

Čvančara kromě otřesu mozku neutrpěl vážnější zranění

Vyšetření útočníka Sparty Tomáše Čvančary, který po souboji s olomouckým obráncem Tomášem Vraštilem nedohrál sobotní utkání 17. ligového kola (1:1), vyloučilo vážnější zranění. Reprezentant do 21 let v zápase utrpěl otřes mozku a krátce byl v bezvědomí. Podle sdělení Pražanů na twitteru se Čvančara po vyšetření v nemocnici vrátil do Prahy.

Čvančara a Vitík spojili budoucnost se Spartou, podepsali nové smlouvy

Sparta podepsala s útočníkem Tomášem Čvančarou a stoperem Martinem Vitíkem nové víceleté smlouvy. Pražané o tom informoval na svém webu, délku kontraktů reprezentantů do 21 let neuvedli.

Čvančara o gólu v oslabení: Prostě tragédie, nemůže se to stávat

Útočník Tomáš Čvančara si nedovedl vysvětlit výkon fotbalistů Sparty proti Plzni ve šlágru 3. kola ligové nadstavbové skupiny o titul. Pražané prohráli na hřišti vedoucí Viktorie jasně 0:3. Podle Čvančary si sparťané zavinili porážku sami. Za tragédii označil třetí gól domácích, který vstřelili v oslabení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele