Tomáš Malínský Informace

Informace

  • Celé jméno
    Tomáš Malínský
  • Výška
    170 cm
  • Datum narození
    25.08.1991
  • Váha
    67 kg
  • Pozice
    záložník

Národnost

  • Česko

Klub

  • bez angažmá

Aktuální statistiky

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
hráč je bez angažmá

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko
1
90
0
0
0
0
1
0
0

Články

Kratochvíl má poškozené vazy, Jablonci může chybět do konce sezony

Miloš Kratochvíl by mohl Jablonci chybět až do konce sezony. Šestadvacetiletý středopolař si poškodil vazy v kolenu. Delší pauza čeká i dalšího záložníka Tomáše Malínského. Čtrnáctý celek prvoligové tabulky o tom informoval na svém webu.

Malínský gól proti "svému" Hradci slavit nechtěl, zklamali ho ale fanoušci

V deváté minutě nastavení si Tomáš Malínský z Jablonce naběhl na prodloužený míč v pokutovém území a tvrdou ranou vyrovnal dramatický duel 10. ligového kola s Hradcem Králové na 2:2. Přestože třicetiletého odchovance "Votroků" zklamalo chování východočeských fanoušků při zranění hostujícího brankáře Jana Hanuše, gól z úcty ke svému bývalému klubu příliš neslavil. Přál si, aby mu pomohl do základní sestavy Jablonce.

První letní posilou Slavie je Schranz, opačným směrem míří Malínský a Zelený

První letní posilou pražské Slavie je útočník Ivan Schranz z Jablonce. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant podepsal s ligovým mistrem smlouvu do června 2024. Kmenovým hráčem Severočechů se naopak stal obránce Jaroslav Zelený, který už v Jablonci z Edenu hostoval. Severočeši získali ze Slavie i křídelníka Tomáše Malínského.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele