Informace

  • Celé jméno
    Václav Pilař
  • Číslo dresu
    6
  • Datum narození
    13.10.1988
  • Výška
    169 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    69 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu FC Hradec Králové (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
FORTUNA:LIGA 2023/2024
23
1722
3
2
0
0
4
0
0
Celkem
23
1722
3
2
0
0
4
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko
22
1306
5
0
0
0
2
0
0

Články

Jeden z nejhezčích dnů kariéry, řekl Pilař po výhře na novém stadionu

Královéhradecký křídelník Václav Pilař připustil, že před prvním utkáním na novém stadionu pociťoval nervozitu a s celým týmem vnímal vysoká očekávání okolí. Na tiskové konferenci byl proto nadšený, že Východočeši duel 3. kola první ligy proti Českým Budějovicím zvládli a vyhráli drtivě 5:1. Bývalý český reprezentant se navíc na triumfu podílel gólem z penalty a asistencí, i proto označil dnešek za jeden z nejhezčích dnů ve své bohaté kariéře.

Pilař se po konci v Plzni vrací po 11 letech do Hradce Králové

Bývalý reprezentant Václav Pilař bude po konci smlouvy v Plzni hrát za Hradec Králové, kam se vrací po jedenácti letech. S mateřským klubem podepsal čtyřiatřicetiletý záložník smlouvu na dva roky. Východočeský celek to oznámil na svém webu.

Pilař: Proti Barceloně se dalo vytěžit víc, zápasy v Lize mistrů nás posunou

Václav Pilař byl po porážce 2:4 s Barcelonou na závěr hlavní fáze Ligy mistrů zklamaný, protože cítil, že domácí mohli z utkání proti katalánskému favoritovi vytěžit víc. Přestože Západočeši v mimořádně těžké skupině C nezískali ani bod, podle čtyřiatřicetiletého záložníka duely s giganty Bayernem Mnichov, Interem Milán a "Barcou" západočeský tým posunou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele