Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Hušbauer asistoval, ale Famagusta Floru Tallinn neporazila

Remízou 2:2 skončilo střetnutí mezi kyperskou Famagustou a estonskou Florou Tallinn. Zisk bodu je jednoznačně úspěchem hostujícího celku, který si ve skupině Konferenční ligy připsal premiérový bod. Také pro Kypřany je to první získaný bod.

Hlavní hvězdou zápasu byl hostující Rauno Sappinen, který vstřelil oba góly Flory Tallinn. Lépe však vstoupil do utkání kyperský tým, jenž si postupně vypracoval dvoubrankový náskok. Josef Hušbauer odehrál za Anorthosis Famagustu celé utkání a byl u úvodního gólu z 25. minuty. Po jeho přihrávce totiž neomylně zakončil Miloš Diletić - 1:0.

Estonci se sotva stačili vzpamatovat a už na Kypru prohrávali o dva góly. Kačarava vybojoval balón a jeho pas poslal do branky z první Denis Popović. Přitom slepeným gólům předcházela tutovka Flory, ale Poom orazítkoval jen tyč.

Každopádně Flora to nezabalila a ještě v prvním poločase se dostala zpět do zápasu. Ojamma odcentroval a Rauno Sappinen překonal brankáře Tzura.

O přestávce sáhli ke střídání pouze domácí a ti byli v úvodu druhé půle i více vidět. V 55. minutě napřáhl zdálky Hušbauer, ale branku stejně jako Kačarava netrefil. Famagusta nakonec vedení neudržela a deset minut před koncem dostal výsledek konečnou podobu. Centr Millera opět zasáhl Rauno Sappinen a byl to on, kdo estonskému týmu vystřelil premiérový bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele