Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina D, 2. kolo
30.09.2021 18:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Kluž hrála s Randers 1:1, výsledek nahrává Jablonci

Příští soupeř Jablonce, dánský Randers FC, si odváží z Rumunska bod za remízu 1:1 a tento výsledek může Severočechům vyhovovat. Hosté v Transylvánii ovládli poločas, když se trefil Alhaji Kamara, ale konečné slovo měl po změně stran Claudiu Petrila.

Výsledek druhého utkání skupiny D zajímal i českého fanouška. Kluž byla v souboji s Randers papírovým favoritem, ale stejně jako před čtrnácti dny v Jablonci svojí pozici nezvládla.

Hráči Randers vstoupili do utkání hodně aktivně a obrana Kluže na čele s brankářem Cristianem se musela činit. Nebezpečnou, leč nepřesnou střelu vyslali Piesinger i Bundgaard. Jediný světlejší moment Kluže obstaral Ciprian Deac, nicméně s jeho přímákem neměl Carlgren žádné problémy. Ve 41. minutě se poprvé změnilo skóre a to ve prospěch Randers. Na rohový kop Mistratiho si naskočil Alhaji Kamara a Cristiano byl bez šance zasáhnout.

Pokud chtěli Rumuni pomýšlet na bodový zisk, museli po přestávce výrazně přidat. Trenér Petrescu přichystal jedno střídání a hra Kluže se přeci jenom zvedla. Boateng však netrefil balón ideálně a až v 68. minutě srovnal na 1:1 Claudiu Petrila. Deac vyslal šikovnou kolmici, Petrila byl v náběhu a rovnou z první poslal balón do sítě.

Do konce zápasu pořád zbývalo dvacet minut, ovšem žádná strana si už šanci nevypracovala. Kluž pouze remizovala s Randers 1:1 a to je pro ní už druhá výrazná ztráta.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele