Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 2. kolo
30.09.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gustavo Busatto (© AFP)

Bodö/Glimt se v závěru málem radovalo z výhry, na půdě CSKA Sofia však nakonec plichtilo

Asi spravedlivou dělbou bodů skončilo měření sil v Konferenční lize mezi sofijským CSKA a Bodö/Glimt, které žádnou branku za devadesát minut nenabídlo. Norský celek, který se hodně čílil v samém závěru utkání na lotyšské rozhodčí kvůli jejich verdiktu o neuznání dosaženého gólu, tak zůstal v tabulce na druhém místě, ten bulharský urval první bod a posunul se na třetí.

Trochu aktivnější byli zpočátku domácí, ve 4. minutě centr z levé strany od Baie byl tečovaný bránícím Sampstedem ke vzdálenější tyčce, k níž málem balón zaplul, nakonec ovšem skončil přece v zámezí. O dvě minuty později rozehrál Carey přímý volný kop, obstřelil připravenou zeď, avšak pod břevnem zasáhl brankář Chajkin. Zbytek poločasu další větší šanci nenabídl.

Po přestávce se snažil změnit bezgólový stav opět Bai, jenže k hlavičce se nepropracoval a navíc fauloval při svém počínání Sampsteda. V 65. minutě se poprvé výrazněji osmělili též hosté, Solbakken zakličkoval, vlétl do šestnáctky a tlačil míč po zemi do brány, nicméně ten odvrátil do bezpečí zavčasu vracející se obránce Turicov, a to těsně před brankovou čárou.

Závěrečné chvíle byly zajímavé, oba mančafty mohly strhnout zisk tří bodů ve svůj prospěch, nakonec se však skóre neměnilo. CSKA se málem prosadilo zásluhou Caiceda v 86. minutě, nebýt perfektního zákroku Chajkina. V nastavení naopak mohlo udeřit Bodö/Glimt, jenže gól Botheima nebyl regulérní, neboť dle názoru sudího Anufrijevse předtím fauloval Turicova.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele