Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 3. kolo
21.10.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zorja získala první body v Konferenční lize, venku těsně přetlačila sofijské CSKA

Oba celky před tímhle vzájemným soubojem čekaly na své první vítězství v Konferenční lize, nakonec se ho dočkala Zorja, která oživila svoje naděje na postup do jarní fáze v této soutěži. Tři body z půdy sofijského CSKA, které je s jedním bodem na kontě v tabulce skupiny C až na posledním místě, zajistila jediná branka, o níž se po obrátce postaral Allahjár Sajjádmaneš.

V prvním poločase se ještě skóre směrem kupředu nepohnulo, o všem podstatném se zkrátka rozhodlo až v tom druhém. Jestliže bulharský celek působil nebezpečněji právě před změnou stran, ten ukrajinský naopak zabral po ní. Ve 48. minutě se pokoušel skórovat Buleca, avšak prostor brány minul, jeho spoluhráč Zahedi následně v 63. minutě neuspěl z přímého kopu.

O pár chvil později už ale Zorja zaznamenala přesný zásah, který se stal klíčový pro finální výhru. Snurnicyn přenechal míč Sajjádmanešovi, ten z rohu pokutového území ostře vypálil a ukázkově zacílil ke vzdálenější tyčce. Domácí se poté na odpověď nezmohli, frustraci navíc naplno projevil Vion, který po ostrém skluzu vůči Hromovovi vyinkasoval červenou kartu.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Luhansk Tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele