Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

předkolo playoff - 1. zápasy
17.02.2022 18:45 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
MCH Arena, Herning

Reportáž

Midtjylland si veze do Řecka jednobrankovou výhru

Dánský Midtjylland zvládl první zápas předkola vyřazovací fáze a na půdu PAOKu Soluň veze jednobrankovou výhru. O tu se postaral po dvaceti minutách Joel Andersson a řecký celek na ní nenašel odpoveď. Celkově to nebylo moc záživné utkání a brankových příležitostí bylo pomálu.

První poločas nabídl celkem vyrovnanou podívanou, mírnější územní převahu si udržoval PAOK, ale co se týče střel na branku bylo to 1:1. Lépe si však v koncovce vedl Midtjylland.

PAOK se mohl ujmout vedení v 18. minutě, kdy natáhl krok Mitriță a následně průnikovou přihrávkou namazal Živkovićovi, jehož technickou střelu Ólafsson vyškrábl. Řekové svojí příležitost promarnili, kdežto domácí Midtjylland nikoliv. Joel Andersson si ukázkově zpracoval pas od Ferreiry a pak překonal Paschalakise - 1:0. PAOK se pak nemohl dostat ke slovu, až před koncem prvního poločasu hlavičkoval vedle na zadní tyč Tsingaras.

Ani druhý poločas nepřinesl kdovíjakou podívanou. Pět minut po přestávce protáhl Paschalakise Isaksen, ale stav 1:0 se neměnil. Dlouho to pak byla na trávníku nezáživná bitva o každý píď hřiště. Ani jeden tým už recept na obranu soupeře nenašel. Midtjylland porazil v prvním utkání PAOK 1:0 a do odvety jde z výhodnější pozice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
PAOK

0:2

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
Marv

1:1

Reagovat
Pan.Antonin

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele