Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 5. kolo
25.11.2021 21:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Bodö/Glimt uvidíme v Konferenční lize i na jaře. Doma předčilo CSKA Sofia

Jarní fáze Konferenční ligy se bude jistojistě týkat rovněž Bodö/Glimt. Doma se mu povedlo porazit očekávaně poslední celek skupiny C, rozluštit tak potřebuje v podstatě pouze jedinou otázku, a to zda se i po závěrečném kole na čele udrží. Pro sofijské CSKA nynější neúspěch znamenal definitivní usazení na nepopulární dno tabulky, neboť doposud získal jen jeden bod.

Domácí nehodlali ponechat nic náhodě a již od úvodních okamžiků se tlačili k úvodní brance tohoto klání. V 11. minutě prostrčil Vetlesen balón do pokutového území, tam si ho zpracoval na svou pravačku Botheim, z dobré pozice však svou dělovku nasměroval pouze do zámezí. A ve 25. minutě se už norský výběr přece jenom dočkal svého přesného zásahu, a to díky Fetovi.

Ten musel pochopitelně vyseknout poklonu spoluhráči Pellegrinovi, jenž se u levé lajny nijak neunáhlil, posunul se blíže do středu a jemným obloučkem pobídl skórujícího muže s číslem devatenáct na zádech. CSKA se na žádnou odpověď prostě nezmohlo, a ačkoli po přestávce vykázalo bezpochyby jakési prvky zlepšení, pořád působil nebezpečněji spíše jeho protivník.

V 66. minutě se snažil náskok Superlaget navýšit Konradsen, stoper Mattheij ho ale u bližší tyčky včas zastavil. V 85. minutě již každopádně Bodö/Glimt pojišťovalo svoje vítězství, to když Solbakken unikl po pravé straně a předložil následně míč ze druhé vlny sbíhajícímu si Botheimovi. Třetí gól domácích ještě v nastavení mohl přidat Hagen, trefil ovšem jenom tyč.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Hiko

Reagovat
Hiko

Pěkně, takhle nízký kurz na výhru norského týmu v základních skupinách pohárů nepamatuju. Snad to B/G zvládnou.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele