Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 2. kolo
30.09.2021 18:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Partizanu (© AFP)

Partizan zvítězil i ve druhém zápase EKL, Floru Tallinn porazil 2:0

Bouřlivé prostředí v Bělehradě nakonec odvedlo své a Partizan dle papírových předpokladů porazil Floru Tallinn 2:0. Estonci inkasovali oba góly už v prvním poločase a to z kopačky jediného muže - Lazara Markoviće.

Hosté přitom neodehráli špatné utkání. S Partizanem to byla místy vyrovnaná partie, ale je pravdou, že náskok vytvořený v prvním poločase sehrál zásadní roli.

Utkání mohlo mít jiný průběh, protože už v 8. minutě spálila Flora zajímavou příležitost. Vassiljev z hranice šestnáctky vypálil a jen těsně minul Popovicovu branku! Estonci se neprosadili a tak udeřilo na druhé straně. Dlouhý pas za obranu si zpracoval Gomes, jenomže jeho střelu Igonen vyrazil přímo na Lazara Markoviće, který už hlavou otevřel skóre.

Partizan se pak utrhl ze řetězu a následovaly další šance. Gomes hlavičkoval vedle a Markovićův střílený centr nenašel před brankou nikoho. Srbové se dočkali druhého zásahu až před koncem prvního poločasu. Lazar Marković si navedl balón na střelu a s pomocí teče překonal brankáře Igonena. A nemuselo zůstat u dvoubrankového náskoku, rána Gomese ale minula cíl. Hrdina prvního poločasu Marković mohl po změně stran zkompletovat hattrick, jenomže v dalších koncovkách už mu nebylo přáno. Zastoupit ho mohl Živković, ale jeho dělovku Igonen zpacifikoval. V závěru zápasu si stejně vedl i Jojić a stav 2:0 se až do závěrečného hvizdu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele