Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 4. kolo
04.11.2021 16:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Anorthosis přišel po přestávce o dvoubrankový náskok, s Florou se rozešel opětovně smírně

Stejně jako před dvěma týdny na Kypru dopadl mač mezi Florou a Anorthosisem nerozhodně, dokonce nabídl i shodný počet čtyř branek. Nynější výsledek rozhodně nenahrál do karet ani jednomu z výběrů, protože jestli Partizan uspěje v tomto kole naplno na půdě Gentu, přijdou oba definitivně i o jakousi teoretickou možnost proklouznout v Konferenční lize do jarní fáze.

Hostům vyšla daleko lépe první půle, během poměrně krátké chvíle dokázali dvakrát skórovat a dostali se do dobré pohody. Nejprve zaúřadoval ve 28. minutě Christofi, který si naběhl na dlouhý pas od Amra Wardy a obloučkem přehodil gólmana Igonena. Ten pak kapituloval také o pět minut později, to když Popovič z blízkosti využil přihrávku z levé strany od Kačaravy.

Uběhly jen další tři minuty a domácí vyrovnali stav, který nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího Hövdanuma. Sappinen za pokutovým územím narazil merunu z voleje na Pooma, ten ještě na Tzura nevyzrál, ovšem balón po jeho zásahu vyletěl vysoko do vzduchu, dezorientovaný Avraam si zase nepočínal nejlépe, takže úspěšnou dorážkou udeřil Zenjov.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
berliner

Jedeme Anorthosis tip 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele