Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 1. kolo
16.09.2021 18:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Gent veze z Tallinnu tři body, stačila mu jediná branka

Flora Tallinn si doma nenechává ani jeden bod, všechny tři si odváží Belgičané. Gentu zajistil výhru v prvním utkání Konferenční ligy Darko Lemajić, který se prosadil na začátku druhé půle.

Úvod byl v podání obou týmů, především pak domácích, dost klidný. Hlavně neudělat chybu, to asi bylo heslo domácího Tallinnu. Jeho plány, ať už byly jakékoli, navíc narušila 18. minuta, v níž musel ze hřiště zraněný Seppik. Tou dobou se už Gent začal usazovat na půdě svého soka a začínal mít drtivou převahu v držení míče.

Ke konci poločasu se hosté blížili k první brance a frekvence střel na brankáře Igonena se začala zvětšovat. Druhá půle začala mnohem lépe pro hosty. Nejprve se jen těsně netrefil mezi tři tyče Laurent Depoitre, ale krátce po něm už se Gent konečně prosadil.

Darko Lemajić dostal ve vápně domácích jednak dost prostoru a jednak krásnou nahrávku, takže už mohl v pohodě zakončit. Stejný hráč mohl zvýšit ještě v samém závěru, ale tentokrát si brankář Igonen poradil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Gent Tip 0:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Akinfeev

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele