Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina H, 6. kolo
09.12.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Omonia v Konferenční lize uhájila třetí příčku, doma hrála bez gólů s Kajratem

Ani na poslední pokus se oběma mužstvům nepovedlo v Konferenční lize uzmout tříbodový výsledek. Omonia nakonec přece jenom uhájila třetí místo v tabulce skupiny H v přímém souboji s Kajratem, uhrála s ním totiž k naplnění tohoto cíle potřebnou plichtu. Hosté spálili svou největší možnost duelu na konci prvního dějství, nezdařilo se jim totiž proměnit penaltu.

Ve 21. minutě se mohla jako první ujmout vedení Omonia. Lecjaks z levé strany centroval do šestnáctky, vyhledal tam Kakoullise, jenže ten hlavičku usměrnil jen vedle brány. Ve 26. minutě se pokoušel skórovat jeho spoluhráč Bauthéac, ale též nezakončil přesně. V nastavení první půle pak přišel na řadu možná rozhodující okamžik tohoto klání. Poprvé hrozil i Kajrat.

Lecjaks srazil ve vlastní šestnáctce pronikajícího Joaa Paula, sudí Nuza nařídil pokutový kop, k němu se postavil sám faulovaný, vychytal ho ovšem parádně brankář Uzoho. V 56. minutě se nigérijský muž v rukavicích činil opět vůči Joãovi Paulovi, tentokrát ze hry, na druhé straně se tři minuty na to neuplatnil ani domácí záložník Zachariou, jehož střela skončila v zámezí.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Elmas

3:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele