Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 6. kolo
09.12.2021 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

PAOK slaví postup do jarní fáze Konferenční ligy

PAOK Soluň nakonec postoupil do jarních bojů Konferenční ligy a nemusel se přitom ohlížet na souběžně hraný zápas Kodaně se Slovanem Bratislava. Gibraltarský Lincoln porazil brankami Živkoviće a Schwaba 2:0.

Druhý postupující ze skupiny F měl vzejít z dvojice PAOK - Slovan Bratislava a protože oba celky měly shodný počet bodů, stejnou vzájemnou bilanci i podobné skóre, mohl postoupit kdokoliv. Štěstí se nakonec usmálo na PAOK, který zvítězil, zatímco Slovan Bratislava v Kodani prohrál.

V 17. minutě nádherně načechral balón Pereira a Andrija Živković umístěnou hlavičkou poslal PAOK do vedení. To nemuselo trvat dlouho, protože o tři minuty později zakroutil parádně přímý kop Liam Walker a brankář Paschalakis vyškrábl balón na rohový kop.

Každopádně PAOK měl více ze hry a Augustovu ránu musel vyrážet Coleing, kdežto Murgu po pěkné uličce střílel na zadní tyč bez úspěchu. Řekové ovládli první poločas a navíc jim nahrával i výsledek z Kodaně, kde Slovan Bratislava prohrával.

PAOK neponechal nic náhodě a ve druhém dějství si šel za pojišťovacím gólem. Povedlo se mu to v 55. minutě po centru Živkoviće, do kterého se vložil rybičkou Stefan Schwab a Coleing na to nedosáhl. V tu chvíli byly karty rozdány jasně a Řekové mířili za postupem. Lincoln vstřelit branku nedokázal a co bylo důležitější, zvrat se nepovedl ani Slovanu Bratislava v Kodani.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Elmas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Elmas

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele