Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 2. kolo
30.09.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

"Belasí" vezou z Řecka bod

Fotbalisté Slovanu Bratislava získali ve skupině Konferenční ligy první bod a poměrně vzácný, protože se ho podařilo vybojovat na horké půdě PAOKu Soluň. Řekové se rychle ujali vedení, ale stejně rychlá byla i odpověď "belasích".

Slovenský mistr si v prvním zápase nedokázal poradit s Kodaní a domácí porážku potřeboval napravit na horké půdě PAOKu. Ten si naopak hýčkal tři body z prvního zápasu proti gibraltarskému Lincolnu Red Imps.

Utkání mělo hlavního favorita v PAOKu a když po devíti minutách otevřel skóre Chuba Akpom, šance Slovanu na bodový zisk rapidně klesly. Řekům přitom stačil načechraný centr od hranice šestnáctky a přesná Akpomova hlavička. Slovan ale dlouho nezahálel a v 15. minutě srovnal na 1:1. Nejprve Hentyho tutovku vyrazil Paschalakis, ale dorážku Andreho Greena už zachytit nedokázal.

PAOK pak znovu zvýšil obrátky a měl větší převahu, která se však projevila jen rohovými kopy a častějším držením balónu. Po půlhodině hry musel Slovan poprvé střídat a zraněného Kampse nahradil Agbo. Hosté mohli před koncem prvního poločasu překvapit a ujmout se vedení, ovšem Paschalakis prověrku od Dražiče zvládl vyrazit na rohový kop, ze kterého nic nebylo.

Druhý poločas už nabídl zajímavých momentů velmi málo. Jen pár střeleckých pokusů a většinou nepřesných jako třeba v podání Jaromíra Zmrhala. Brankový prostor netrefili v závěru ani Vierinha ani Konstantelias, rozhodnutí nepřineslo ani šest minut nastaveného času, takže Slovan Bratislava získal v Řecku premiérový bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
JackDaniels.

Kankava je vyborna posila, najvacsi bojovnik v time s velkou kvalitou + ta jeho trpezlivost aj vo vypatych momentoch je priam uzasna, kludas/pitbull

Reagovat
Jackmaker1989

Neskutocny je, a Kashia tiez.

Reagovat
JackDaniels.

Henty detto, najlepsi hrac dnes, musel sa jedneho dna chytit, toto predvadzal v madarskej lige bezne..

Reagovat
Steven666

Henty išiel hore to sa musí nechať, keď prišiel tak kazil úplne všetko ale teraz je to fakt náš naj útočník.

Reagovat
JackDaniels.

Herne, myslim, ze je na tom lepsie ako Sporar... Hra telom, technika, spontannost... Samozrejme Andraz mal cisla... Uvidime kde skonci Henty ak bude takto pokracovat, kazdopadne ak streli 20 golov... Uz ho po nepodarenom predaji Sporara za 7mil nepredaju... Budu sa musiet uskromnit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele