Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 3. kolo
21.10.2021 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Slovanu Bratislava (© AFP)

Slovan Bratislava přehrál gibraltarský Lincoln 2:0

Slovenský šampion Slovan Bratislava potvrdil roli favorita a Lincoln zdolal brankami Greena a Hentyho 2:0, čímž se udržel ve hře o postup. Hosté zůstávají ve skupině F bez jediného bodu. Na "Národným futbalovém štadionu" se potkaly už potřetí během několika měsíců týmy Slovanu Bratislava a Lincolnu Red Imps a i tentokrát byli spokojenější "Belasí".

Slovan mohl uklidnit fanoušky už v 1. minutě, kdy měl solidní možnost Samuel Mráz. Jeho střela šla pouze do středu branky a Coleing ji jistil nadvakrát. Lincoln hrál s domácími vyrovnanou partii, také dokázal přejít do ofenzivy, ale nezakončoval. Ve 24. minutě poslal na Coleingovu branku nebezpečný přímák Ezequiel Henty a vzápětí na druhé straně promarnil velkou možnost na vedoucí gól Ethan Britto, který zblízka trestuhodně netrefil prázdnou branku.

Diváci se v Bratislavě nedočkali gólu ani před koncem prvního poločasu. Jaromír Zmrhal orazítkoval v obrovské šanci tyč a v dorážce nesedla střela Čavrićovi. Každopádně o nějaké drtivé převaze Slovanu Bratislava nemohla být řeč.

Svěřenci Vladimíra Weisse byli o něco lepší a roli papírového favorita potvrdili krátce po změně stran. Hned ve 46. minutě si naběhl na přední tyč Andre Green a přihrávku Medveděva dopravil do sítě - 1:0. Na tahu byl Lincoln, ale Slovan ho do ničeho nepouštěl. Domácí věděli, že musí přidat ještě nějaký gól, jinak by riskovali nepříjemnou ztrátu. V 70. minutě nezakončil důrazně Henty a Lincoln byl stále ve hře o body.

Teprve šest minut před koncem odskočili "Belasí" na rozdíl dvou branek a mohli se definitivně uklidnit. Centr Božikova ve vápně propadl a z malého vápna Henty vstřelil druhý gól.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Elmas

Reagovat
penepi

Už by ste mohli zmeniť ten štadión.

Reagovat
r3

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele