Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina E, 6. kolo
03.11.2022 18:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Konferenční liga (© AFP)

Limasol doma přetlačil Vaduz

Apollon Limasol zvládl závěrečné domácí utkání základní skupiny Konferenční ligy a porazil Vaduz 1:0. Jediný gól zápasu zařídil střední obránce Valentin Roberge.

Domácí zahrozili už v devatenácté minutě, když si ideální prostor v pokutovém území našel Bagaliy Dabo. Poté na něj zamířil ze strany zdařilý centr a následná hlavička nadělala brankáři Vaduzu spoustu práce. O tři minuty později se střílelo na druhé straně z přímého kopu, což měl na svědomí Anes Omerovic. Jeho pokus nevypadal vůbec špatně, ale míč se nakonec stočil těsně vedle tyčky.

První branka tak padla až ve 32. minutě do sítě hostí. K míči se v pokutovém území probojoval Valentin Roberge a bez rozmyslu vypálil přesně k pravé tyči, na což nemohl brankář Büchel reagovat. Nejzajímavější moment druhé půle měli na svědomí hosté v 51. minutě. Ve vápně pálil Elmin Rastoder a gólman Dimitriou musel vytáhnout parádní zákrok.

Apollon končí ve skupině se sedmi body na třetí příčce, Vaduz si body připsal pouze dva a končí poslední.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Elmas

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Imos

2:2

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele